|
Příspěvky uživatele - 14.199
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Páčka plynu, 24.4.2013 Chtěl jste vědět, kdo si co myslí, napsal jsem, co si myslím já. Jestli by to šlo nikdo respektive málokdo posoudí, protože nezná, jak je ta sekačka provedená a co by se pro to muselo udělat. Podle mne to nemá praktické využití, tedy si myslím, že je... celý příspěvek > |  | Soused, 23.4.2013 Nedorozumění v takovýchto vláknech budou vznikat vždy a není na ně jiná odpověď, než dodržovat stavební zákon. Vždy totiž známe jen názor jedné strany a ta má svoji pravdu. Budiž ale slyšena i druhá strana. To nelze, proto není možná žádná rada. |  |
|  | Páčka plynu, 22.4.2013 Myslím si, že nevím, k čemu by to bylo dobré. |  | Stříhání stromů, 22.4.2013 Začínám mít nedobrý pocit, když čtu v příspěvku "naprostý laik". Dostala jste dvě rady. Oba z poradců mají pro svůj postup nějaké zdůvodnění. Pravděpodobně oba dva budou za svou radou stát. Rozhodnout se musíte vy. Uvědomte si, že až se strom... celý příspěvek > |  | Také se nechal někdo napálit?, 19.4.2013 To máte štěstí. Traduje se, že kopřivy nelze pěstovat, že rostou jen kde chtějí samy. Vy jste to dokázala. |  | Také se nechal někdo napálit?, 19.4.2013 Pozitivní je, že barva seděla. |  | Postesknutí, 17.4.2013 MV. má pravdu. Jen dodám, že ornice pěkná je, ale aspoň na dva rýče hloubky kdyby byla. Pokud jde o vodu, mám jí nebeské dost, až skoro příliš |  | Postesknutí, 17.4.2013  Nejen že v 550 m, ale mrazové údolí otočené a otevřené k severu. A taková země (to není půda). Na jeden rýč jakž takž ornice, pod tím to co je na fotce vlevo. Je s podivem, že mi tam občas něco vyroste, uzraje, zaplodí. |  | Zásilkový prodej ovocných stromků, 16.4.2013 Já bych to tak kriticky neviděl. On to nemusí být jednaoznačně ten úmysl, ale prostě špatný přístup ke správě webu. Ze zkušeností vím, že nic tak neotráví prohlížejícího možného zákazníka, než neaktuální údaje o ceně, množství a dostupnosti zboží. Je... celý příspěvek > |  | Čerpadlo vs. vodárna vs. automat, 16.4.2013 Vy ale popisujete spínací automat s regulací otáček, moderní vymyšlenost. To ovšem tazatel stěží ufinancuje, mimoto použití takového systému na zahradu je tak trochu docela hodně plýtvání. Samozřejmě že membránové, nebo pístové vibrační čerpadlo s... celý příspěvek > |  |
|  | Čerpadlo vs. vodárna vs. automat, 16.4.2013 Můžete upřesnit proč o vibračním čerpadle nemůže být řeč? 8 tis. jsem pochopill jako částku, kterou v žádném případě tazatel investovat nechce. Běžné vibrační čerpadlo pořídí daleko levněji. |  | Čerpadlo vs. vodárna vs. automat, 15.4.2013 Je vcelku jedno, jaký tlakový spínač použijete. Podstatné je, že takový systém se nedá provozovat bez vzdušníku. Tím může v případě vibračního čerpadla být třebas jen metr svislé 3/4 hadice. Pokud tam bude čerpadlo rotační, brzo by častým spínáním... celý příspěvek > |  | Už také sázíte brambory?, 12.4.2013 A proto je potřeba psát tu výšku ať v závorkách nebo bez. Ve 150 m se sází brambory, v 550 máme pod mezemi závěje a do záhonů se nedá šlápnout. Aspoň že už to rozmrzlo. |  | Nový stromek má moc drobných větviček - nechat či ustřihnout?, 11.4.2013 Mohu potvrdit, že ochrana proti mravencům na mšice působí. Loni jsem zkoušel lepidlo na několika stromkách a když se to udělá pečlivě, mšice byly brzo z korunek pryč. Bez postřiku. |  | Listnatý strom max. 4 m výška i šířka světle zelené až žluté listy, 11.4.2013 Strom co doroste do 4 m, poroste do té výšky 40 roků. Vše ostatní vyšší musíte v těch 4 m stříhat a stříhat a stříhat a stříhat... |  |
 |
|
|
|