Příspěvky uživatele - 179.90

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Trvalka s tmavočervenými listy, 20.10.2013
navazuji na p. Josefa - 1. nepřeberné množství kultivarů heucher 2. seda - Matrona (má pouze vínová žebra a stopky) i její sport Black Jack jsou o chloupek vyšší (cca 60 cm), Purple Emperor pak cca 50 cm. Kultivarů sed s bordo listy je na... celý příspěvek >
Dlužicha - Heuchera - trvalka nejen do polostínu?, 20.10.2013
Mohu se zeptat kým byly ony heuchery určovány? Jako jít do polemiky s nějakým odborníkem je z mé strany nejspíše drzost.. přesto špitnu. Určení č.2 jako Mahagony mne překvapilo. Měla jsem ji, vymrzla mi (s řádnou pomocí krťoura) přes zimu... celý příspěvek >
Miscanthus (Sioux), 1.10.2013
.. njn, Ctěnice, má oblíbená destinace (pokud byste zjistila, že bez uvedených nemůžete dále existovat - - zkuste ofousovi poslat Emila. Třeba by Vám mohl poslat poštou, či někde nechat ve větší blízkosti bydliště. Myslím si, že pereny... celý příspěvek >
Co je to prosím přesně za rostlinku?, 1.10.2013
řekla bych, že se o s. nemorosa jedná (odhad podle velikosti listů, málo zvrásnělé listy, kratší řapíky) Květa
Dlužicha - Heuchera - trvalka nejen do polostínu?, 1.10.2013
Nejen že mi zmizel příspěvek a psala jsem 2x  , ale jako obvykle - nepodepsáno napravuji : Květa
Dlužicha - Heuchera - trvalka nejen do polostínu?, 1.10.2013
Tulipanku, heuchery se z fotek určují těžko. Je jich velké množství kultivarů, v průběhu roku se mění (vybarvují). Na jaře mohou vypadat úplně jinak než v létě či po přejití prvním mrazíkem.  Navíc, záleží i na podmínkách v té kt. zahradě,... celý příspěvek >
Prosím jakou šalvěj doporučíte jako okrasnou trvalku?, 18.9.2013
ad Schwellenburg (Puszta, Plumosa). Sázela jsem ho 2x, nepřežil. Okoukávala jsem ho i jinde (ve výsadbách) - jevil se mi v porovnání s jinými kultivary salvií jako nerost. ..asi chce něžné zacházení.. ad spon s. nemorosa - to záleží na... celý příspěvek >
Dlužicha - Heuchera - trvalka nejen do polostínu?, 18.9.2013
Renato, to jste si ale udělala radostičku .. při pondělku.. ad Ginger Ale - u mne se jeví jako cimprdlína. Nechce slunce (pálí se), ve stínu zas neroste... a takovou má krásnou barvu.. chjo.. Květa
Miscanthus (Sioux), 18.9.2013
Renato, jj, můj vypadá v poupěti stejně. Tak to nakonec dopadlo dobře, snad.. Květ pak není nijak extremně velký, na dlouhých stopkách. -- ty více červené stopky mohou (a nejspíš jsou) způsobeny přežíváním v květníku. Jestli již... celý příspěvek >
Miscanthus (Sioux), 15.9.2013
Renato, je již jasno? Sioux u mne kvete. (mmch, mám ho též od Flose, kupován ale již před lety a osobně)
Prosím jakou šalvěj doporučíte jako okrasnou trvalku?, 15.9.2013
K předchozímu ještě podpis : Květa
Dlužicha - Heuchera - trvalka nejen do polostínu?, 15.9.2013
skleroza, podpis : Květa
Pupalka s růžovými květy, 15.9.2013
Nemám ji, kdysi jsem ji chtěla. Dost mne odradily rozporuplné reakce (cca 50 na 50) o její množivosti, neúspěších při následných pokusech o odstranění. Pocházely ale ze zahraničí. Květa
Dlužicha - Heuchera - trvalka nejen do polostínu?, 15.9.2013
u heucher hodně záleží na krvi rodičů. Tzn. h. villosa (stín), h. americana pak snese slunce. Heuchery na plném slunci mám, na obrubě záhonu. Pokud se jim listy v létě (z části) připálí, po skončení veder je otrhám. Z žlutých mám na plném... celý příspěvek >
Prosím jakou šalvěj doporučíte jako okrasnou trvalku?, 15.9.2013
Marcus je nejnižší, u mne špatně opakuje kvetení (ne-li vůbec). Z těch sytě modrých a nízkých se mi nejvíce líbí Sensation Deeep Blue Improved. Kvete furt. Ostfriesland je již vyšší. Bezva je v záhonu sázet nemorosy tón v tónu - vypadají... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika