Příspěvky uživatele - 146.37

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Cosi jako švestka, 10.8.2012
Dužnina šla od pecky špatně, chut je jako žlutý špendlík... omlouvám se za ten špendlík asi se to správně jmenuje mirabelka ale navždycky to pro mě zůstane žlutý špendlík z dětství
Cosi jako švestka, 10.8.2012 Obsahuje fotku
Tak jsem vzala kolo a jela jsem ten "modrý špendlík" vyfotit... a trošku otrhat
Cosi jako švestka, 9.8.2012
A co je to černý myrobalán? Není to "špendlík" s barvou švestky? Dneska jsem ho potkala u Labe, pár jsem si jich natrhala, byli velikosti asi 3cm ale strom se nezdál být trnitý.
Cosi jako švestka, 8.8.2012 Obsahuje fotku
Trnka obecná?
Lilkoviště, 3.8.2012 Obsahuje fotku
Odborníci, mrkněte prosím na moje lilky... ty které mám ve skleníku ztrácejí barvu, ačkoli nikdy nebyli leskle fialové . Na omak mi přijdou stále tvrdé. Jsou už přezrálé? Dají se sníst, ne? A ty které mám venku, jsou krásně vybarvené ale dorostou max... celý příspěvek >
Postřik rajčat proti plísni bramborové, 25.7.2012
Fotky nemám - došla baterie ve foťáku   Ty ťupky (u nás se říká ďubky) vypadají stejně, je to plísňová choroba tak jsem to vzala Ortivou. Všechny načervenalá rajčata jsem otrhala, šeredný listy otrhala a stříkala a stříkala... na poslední... celý příspěvek >
Postřik rajčat proti plísni bramborové, 25.7.2012 Obsahuje fotku
Mirku, už jsem sehnala Ortivu, musela jsem si udělat 15km výlet na kole ale mám .  Takže tím střínku padlí na patizonu a objevila jsem plíseň bramborovou (?) na rajčatech. Mám dotaz, plody které mají skvrny mám otrhat a vyhodit? Co ty které... celý příspěvek >
Padlí, 24.7.2012
Mirku, Ortiva prý už není, dostala jsem na padlí Kumulus. Vedle mám, rajčata, cukety s panaš. stříbrným listem a na nich to není vidět... mám to taky preventivně stříknout?
Padlí, 23.7.2012 Obsahuje fotku
Zdravím, může mi někdo říct co mám na listech patizonu? Na starších listech se bílá plíseň rozlezla po celém listu (ty jsem otrhala). Je to padlí nebo nějaká plíseň?  Mám to stříknout Dithane proti houb. chorobám nebo Kumulusem proti... celý příspěvek >
Mulčování brambor, 22.7.2012
Myslím že jste si odpověděla sama..."čerstvě posekaná tráva se zapařila a s ní i brambory a neměly tak sílu protlačit přes tu vrstvu tlející trávy svou nať". Nevím jak to dělají jinde ale já si nechám brambory předklíčit ve skleníku, když mají... celý příspěvek >
Zkušenost s Carex Brunnea, 21.7.2012 Obsahuje fotku
Lído, napsala jsem "ostřice" schválně v úvozovkách , protože stejně nevím co to je... měla jsem možnost dnes to všechno okouknout - strávila jsem tam krásných 1,5hod a Pennisetum setaceum Rubrum to není.  Měla jsem rostlinky vedle sebe a... celý příspěvek >
Zkušenost s Carex Brunnea, 21.7.2012
Květo, když jste měla Magic Green... byl stálezený nebo se později vybarvil do barvy jakou mám na fotce? Jinak dneska jsem byla rostlinky "ostřice" (měla jsem koupené tři) vyměnit za něco více mrazuvzdorného.
Zkušenost s Carex Brunnea, 20.7.2012
Zdravím Lídu a Josefa, opět jste měli pravdu... jen nevím jak to děláte, že víte všechno ...už mi přišla odpověd ze zahradního centra : "Dobrý den, no tak podle květu musím souhlasit, že jde o to Pennisetum, které není mrazuodolné, ale... celý příspěvek >
Zkušenost s Carex Brunnea, 19.7.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den Lído, jediná fotka byla na webu který jste našla i Vy,  zelená. Červený dochan to asi nebude... v zahradním centru kde jsem kupovala tuhle "ostřici",  jsem pokukovala i po něm ale vím že u nás není mrazuvzdorný a nechce se mi... celý příspěvek >
Sklizeň rajčat 2012, 18.7.2012 Obsahuje fotku
v tom případě Seva Seed a Nohel do sáčků dávají něco jiného... semínka jsem dávala i loni a rajčata byla stejná. Záměna popisek u mě nehrozí, na to jsem velice pečlivá. To by mě tedy zajímalo jak to je...
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika