Příspěvky uživatele - 127.238

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zakalená voda po aplikaci chloršoku, 26.8.2017
Bohužel ať dělám, co dělám, zákal se nemění, vločky se netvoří. 😡😡😡
Zakalená voda po aplikaci chloršoku, 25.8.2017
Děkuji za radu. Nicméně musím se zeptat na udržovat chlór, i když je ho tam moc??? Co to je algicid? Děkuji Honza
Zastřihování listů u rajčete, 5.8.2014
Děkuji za odpověď. Ješte jeden dotaz. Rajčat mám na šesti rostlinách asi 40 od spoda už poměrně velké ale pořád zelené. Jsem z Jizerských hor. Stihnout ješte dozrát?
Šunka bez rychlosolí, 14.3.2014
Jamón se dá koupit i bez rychlosolí, ale v běžných obchodech se prodává horší verze. Ten lepší se dá koupit na jamon.cz, tam taky píší, že ty horší mají éčka. S italskýma to bude asi obdobné.
Seřízení Briggs&Stratton Intek 6,5, 10.8.2013
Taky mám podobný problém. Vlastním sekačku husqvarna s BaS motorem. Když jdu sekat a motor je studený naskočí jedna baseň. Když posekám a naplním koš (jdu ho vyprazdnit) tak mi nejde sekačka nastartovat. Čili, pokud je sekačka zahřátá musím ji nechat... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika