|
Příspěvky uživatele - 95.13
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
habry do trojsponu?, 10.5.2006 Nejsem žádný odborník, ale myslím, že hustota habrového plotu se zajišťuje jinak. Dočetl jsem se na více místech, že opravdu stačí sázet cca 4 rostliny na metr. Stejně jsem je vysázel na své zahradě. Zatím jsou však sazenice ještě malé na to, abych... celý příspěvek > |  | tis nebo zimostráz?, 4.5.2006 Díky za cenné připomínky, zatím stále fandím tisu, jen jsem byl trochu zklamán cenou sazeniček - opravdu stojí po 2 - 3 stovkách. Potřebuji jich poměrně hodně, a tak mi zřejmě nezbyde, než se pokusit je namnožit, nejspíš z řízků. Teď proto sháním... celý příspěvek > |  |
|  | tis nebo zimostráz?, 9.4.2006 Díky za odpověď. Pokud jde o rychlost, nebo spíše pomalost růstu, jsem si jí vědom. Nicméně zatím studuju a nemám důvod spěchat. Chci volit raději kvalitní druhy, které vydrží dlouho a budou husté, odolné a účinné i v zimě, než rychleji... celý příspěvek > |  | tis nebo zimostráz?, 3.4.2006 Zdravím, rád bych zasvěcenou radu. Zvažuji výsadbu živého plotu na zahradě především jako protihlukovou ochranu. Hned za zahradou máme vysoce frekventovanou silnici a výstavba protihlukové bariéry je v nedohlednu. Mezi plotem a komunikací (na obecním... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|