Příspěvky uživatele - 95.13

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
habry do trojsponu?, 10.5.2006
Nejsem žádný odborník, ale myslím, že hustota habrového plotu se zajišťuje jinak. Dočetl jsem se na více místech, že opravdu stačí sázet cca 4 rostliny na metr. Stejně jsem je vysázel na své zahradě. Zatím jsou však sazenice ještě malé na to, abych... celý příspěvek >
tis nebo zimostráz?, 4.5.2006
Díky za cenné připomínky, zatím stále fandím tisu, jen jsem byl trochu zklamán cenou sazeniček - opravdu stojí po 2 - 3 stovkách. Potřebuji jich poměrně hodně, a tak mi zřejmě nezbyde, než se pokusit je namnožit, nejspíš z řízků. Teď proto sháním... celý příspěvek >
tis nebo zimostráz?, 9.4.2006
Díky za odpověď. Pokud jde o rychlost, nebo spíše pomalost růstu, jsem si jí vědom. Nicméně zatím studuju a nemám důvod spěchat. Chci volit raději kvalitní druhy, které vydrží dlouho a budou husté, odolné a účinné i v zimě, než rychleji... celý příspěvek >
tis nebo zimostráz?, 3.4.2006
Zdravím, rád bych zasvěcenou radu. Zvažuji výsadbu živého plotu na zahradě především jako protihlukovou ochranu. Hned za zahradou máme vysoce frekventovanou silnici a výstavba protihlukové bariéry je v nedohlednu. Mezi plotem a komunikací (na obecním... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika