Příspěvky uživatele - 85.27

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poznáte rostliny na snímku?, 15.10.2007
To je otázka pro doktora House......anebo Jiřího Janču!
Jaký koupit křovinořez?, 15.10.2007
Umíte to tak pěkně vysvětlit, že na Vás asi dám.
Díky, přesně to jsem potřeboval vědět.  Rozhoduji se mezi UMK 425 E LEET a UEET. Po Vašem  vysvětlení už je mi rozdíl  jasný, ale rozhodnut stále nejsem.
Dobrý den,Můžete mi, prosím, někdo z odborníků poradit, jaké výhody a nevýhody mají různé držadla u křovinořezu - obloukovitá rukojeť versus řídítka? Která rukojeť je lepší a která se hodí na jakou práci? Děkuji.
Vertikutátor - provzdušňovač, 15.10.2007
Mám ten AL-KO, ale používám jen nože.
Rychlokurz zahradničení, 12.10.2007
Mám z toho trochu zmatek.Chcete pracovat na zahradě, baví Vás to,  jistě tedy na to musíte mít i čas. A  na přečtení knížky  času nezbude?  Jste-li mladá a nebojíte-li se neúspěchů, klidně nechte zahradu růst a zkoušejte do... celý příspěvek >
Řez jabloně v říjnu?, 12.10.2007
Chápu Váš postup, ale sám bych jej nedělal. Květní pupeny v předjaří rozpoznáte rovněž, možná lépe. Jako zkušený sadař při průklestu v předjaří jistě poznáte, jak bude vypadat strom olistěný.   Zda jsou přírůstky po zmlazení slabší při řezu... celý příspěvek >
Habr - po zasazení některým sazenicím opadalo listí.., 12.10.2007
Listnaté stromy je zvykem sázet v době, kdy nemají listí. Neujmuté kořeny totiž neumějí nahradit vodu vypařenou listovou plochou. Zdravý stromek na to zareaguje shozením listí a vyrašením nových ze spících oček. V tuto dobu to již nečekejte, vyraší... celý příspěvek >
Drtič zahradního odpadu slabších větví, 12.10.2007
Rozumím.Obávám se, že k tomuto účelu zahradní drtiče nejsou to optimální.
Drtič zahradního odpadu slabších větví, 12.10.2007
Zbytky kytek s kořenovým balem patří, dle mého, přímo do kompostu, ty netřeba drtit. Problémy jsou dva. Měkké rostliny si podávací mechanizmus některých drtičů obtížně bere. Hlína bezpochyby ničí a tupí (alespoň u nožových drtičů určitě) kovové... celý příspěvek >
Jaká je to odrůda hrušně?, 11.10.2007
U Vás bych si tipl na Boscovu lahvici. Vila tehdy ještě nebyla a Konference zráním nehnědne (a slaběji roste), zato Boscova výrazně. Před 40 lety to byla patrně nejprodávanější hrušeň. Co se týče tvaru, Konference končí nahoře do špičky, Boscova... celý příspěvek >
Achocha - Ačokča, 11.10.2007
Můžete mi říci, zda jsou ačokče chuťově či pěstitelsky lepší než třeba cukety, jejichž pěstování je mimořádně snadné a výnos veliký?
mečíky?, 11.10.2007
Postupuji přesne tak. Před výsadbou ještě cibule namočím do směsi fungi a insekticidu.
Grilování - uzení, 11.10.2007
Nakládání masa: V zimě: Vetření soli s trochou sanytru, druhý den zalití lákem. 3 - 4 týdny v chladnu, 1x uprostřed doby přeložení masa. Před uzením zahřátít 30 minut ve vodě 80st teplé. Udím teplým kouřem bukem cca 8 hodin.   V létě:... celý příspěvek >
tzv. sloupové ovocné stromky - např. jabloně, 11.10.2007
Nejsem pěstitelem, znalcem ani příznivcem sloupových jabloní. Nevěřím však tvrzení, že cokoli na MM 106 může uspokojivě růst a plodit v zatravněné zahradě. Možná jen v enormně dobré půdě a při intenzivní péči o trávník (hnojení, sečení, mulčování).
Další diskuze:  7172737475>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika