Příspěvky uživatele - 226.255

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pozdně zimní rezistentní odrůdy - hodnocení, 4.8.2013
Vedel by niekto zo skúsených jabloniarov poradiť, ktoré chutné neskoré zimné rezistentné odrody sa dobre tvarujú na ovocnej stene, tzn. znášajú pravidelný zimný a letný rez?  Ďakujem za info.
Meruňky Pincot a Kioto, 4.8.2013
Ďakujeme za spestrenie úmorného rozpáleného sviatočného popoľudnia. Bolo to naozaj veselé.
Peacotum, 4.8.2013
Aprimira si veru olizujúceho sa smajlíka zaslúži. Odporúčam okoštovať jej zrelé plody najmä zarputilým odporcom nových medzidruhových krížencov. Som presvedčený, že aspoň u tejto odrody zmenia názor. Aprimira je v ústach doslova rozprávka. Škoda, že... celý příspěvek >
Meruňky Pincot a Kioto, 4.8.2013
Zdravím Libor! Rakovského neplánujem pestovať, iba som doplnil zopár info o tejto vzhľadovo prekrásnej ale na dnešnú dobu už prekonanej sorte. Názor na chuťovú nestabilitu marhúľ je zaujímavý. Rozhodujúce sú u nich výkyvy teplôt v predjarí a riziko... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2013), 4.8.2013
Viktória vyzerá zaujímavo, Mirku. Tvar bobúľ mi pripadá nevšedný až srandovný. Som zvedavý na jej chuť. Ide o ruskú Viktóriu od Bredíka?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika