Příspěvky uživatele - 34.196

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Moc horko na salat?, 23.4.2013
Muze mi nekdo poradit co se salatem, ktery koupim na trhu jako sazenici? Vzdycky, kdyz je zasadim, do tydne mi polovina umre... Zahon mam na jihozapad, takze tam cele odpoledne pari slunicko a sazenice nejsou nijak chranene. Ale vecer zalevam. Presto... celý příspěvek >
Pěstování dýní 2013, 23.4.2013
Pripojim se se zkusenostma z lonska. Take jsem byla uplny zacatecnik, tak jsem si predpestovala hokajdo a muskatove. Pekne sazenice jsem zasadila na zahonek kolem 10. kvetna. Jake bylo sklamani, kdyz prisli Zmrzlici a bylo z 40% po dynich. Hned vedle... celý příspěvek >
Pepíno Gold melounek, 18.4.2013
Dnes mi prislo 6 sazenicek. Hned jsem je presadila do vetsich kvetinacu a postavila na jihozapadni okno, kde cele odpoledne sviti slunicko. V navodu bylo napsano, pristipnout o 2 cm, ale jen do poloviny dubna, coz uz je za nami, takze jsem to... celý příspěvek >
Okenní truhlíky na jih, 18.4.2013
Ale muskaty se musi pravidelne zalevat. V samozavlazovacich truhlich v parnych dnech aspon 1x za 2 dny
Zloutnouci listky u malych sazenicek rajcat, 12.4.2013
Dobry den, tak mne se ty listky ted ke vsemu jeste zacinaji kroutit a od koncu cernat :-(nevite co to muze byt?
Zloutnouci listky u malych sazenicek rajcat, 9.4.2013
Dobry den, muzou mi odbornici poradit, proc mi zloutnou listky u malych asi pred tydnem presazenych sazenicek rajcat? Myslela jsem, ze jsou na vine smutnice, tak jsem dvoje sazenice vyhodila (umrely), preparila hlinu a zasela nova semena. Bohuzel... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika