Příspěvky uživatele - 62.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ruže Jana Böhma (1888 - 1959) z Blatné, 8.1.2008
Ahoj Slávku, moje pátrání zatím končí u informace, že Böhm  ve svém seznamu růží Naši národní  neuvádí. Na vlastní oči jsem seznam zatím neviděla, nevím, z jakého roku pochází. Barona Giroda de L'Aina jsem na podzim přivezla. ... celý příspěvek >
Ruže Jana Böhma (1888 - 1959) z Blatné, 11.11.2007
Ahoj Slávku, na stránkách Rosaklubu je seznam Böhmových růží (nevím, jak správný a úplný). V něm jsou dvě růže, K.H. Borovský a ČSR. Růže jsou velmi podobné květem, mají ho panašovaný, liší se vzrůstem. Naproti tomu Naše národní má mít červený květ... celý příspěvek >
anglické růže, 11.11.2007
Danielo, mechovky pocházejí z růží stolistých a mají stonky porostlé spoustou drobných ohebných trnů - mechem. Z kanaďanek vím v ČR jen o Martinovi Frobisherovi (p.Šíp). Pár mrazuodolných jsem teď přivezla, ale cyklus množení očkováním je... celý příspěvek >
Ruže Jana Böhma (1888 - 1959) z Blatné, 1.11.2007
A jakpak se to má s Naší národní? http://www.rosegathering.com/nase.html Je to Böhmův šlechtěnec? Dresla
anglické růže, 1.11.2007
Vzhledem k nadmořské výšce mi přijdou angličanky nejisté. Zkusit je můžete, ale počítejte s tím, že nepřežijí, nebo budou živořit. Raději bych zvolila třeba nějakou opakující mechovku (Salet - Pelcovi), nebo klidně i nějaké jednoukvetoucí historické.... celý příspěvek >
Choroba rajčín? (Plody zo spodu černajú), 19.10.2007
Letos i loni jsem měla stejný problém. Zakoupila jsem mletý vápenec a přidávala do zálivky. Během roku černání ustalo. Mikča
Stříhání růží, 29.8.2007
Mrkni se sem, tady jsou nějaké návody.           
krovinorez partner alebo solo, 15.6.2007
Dobrý den p.xxx 249,48.Koukal jsemže máte křovinořez F3055.Chtěl bych ho také,ale nevímjak je to s kvalitou a výdrží a vůbec prácí s ním.Mám za zahradou svah asi 4 m vysoký a tak 60 m široký.Zarostlý bezinkama a šípkama a švestkama a pod.Jezdím to... celý příspěvek >
Presazeni starsi ruze, 5.6.2007
Na podzim (v říjnu) přesaďte, nechte jen cca 3 nejlepší výhony, zakraťte je cca na 5Ocm. Na jaře sestříhněte hluboko, asi na 3 očka. Měla by se chytnout.
Nemocné růže, 29.5.2007
Dokazes identifikovat ty tvorečky? Jejich fota jsou třeba na List of Rose Problems
Růže Rambler, 26.5.2007
Existují ramblery remontující i opakující, i dobře mrazuvzdorné.
pámelník schne, 25.5.2007
Prosím poraďte...mám plot z pámelníků asi 4 roky...stříhám ho na podzim a vždy krásně obrazí a je hezky olistěný....letos zazelenal taky a nyní najednou mu začaly schnout listy a dokonce i celé keře....posílám foto...je na www.volny.cz/rousfoto co s... celý příspěvek >
pámelník schne, 22.5.2007
Prosím poraďte...mám plot z pámelníků asi 4 roky...stříhám ho na podzim a vždy krásně obrazí a je hezky olistěný....letos zazelenal taky a nyní najednou mu začaly schnout listy a dokonce i celé keře....posílám foto...je na www.volny.cz/rousfoto co s... celý příspěvek >
Pnoucí růže - kde kupovat., 14.5.2007
Ani jeden z předchozích odkazů není na prodejce. Poněkud více polopaticky: na Rosenmeile jde rozkliknout http://www.rosenfoto.de/LiRosenfotoFSY.html. Tam snad předchozí přispívající už nějakou fotku objeví.
Orlíček, 1.5.2007
Ano, musím potvrdit, co se píše v posledním příspěvku :). Mám orlíčky už dlouho a zahradu mi také nezaplevelily :). Koupíte-li si semínka a vysejete-li je brzy na jaře, jak je napsáno na sáčku (nezahrnují se, jen se rozhodí po povrchu),... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika