Příspěvky uživatele - 238.139

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Málo třešní, 15.6.2015
Ano, drive byly vsechny cizosprasne, ale bylo mene odrud. U nas byvalo zvykem koupit a vysadit 2 (ruzne), pokud v blizkem okoli zadna nebyla.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 30.7.2013
Téměř určitě bych si s tím vokáněm poradil, ale nechtělo se mi to hledat. (A je mi jasné, že kdybych to napsal i bez vysvětlující poznámky, taky by se určitě nic nestalo.) Josef.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 30.7.2013
Na slovník.sk, je takovéto vysvětlení: "pľuha, -y, pľúh žen. r. pejor. nadávka špinavému, nepodarenému, naničhodnému, zlému človeku al. zvieraťu, naničhodník: Ty pľuha zlodejská. (Ráz.) Ale sú len pľuhy tí šoféri. (Bod.) Ale ony (vrany) mi — čert... celý příspěvek >
Co je to za škůdce? - aronie a buky, 30.7.2013
Buk mejspíš okusují včely čalounice. Na černém jeřábu - alespoň na druhé fotce s jeřábem (celkově třetá fotka) - jsou nejspíš housenice pilatek, možná pilatky třešňové (ale ty bývají celé černé; možná to bude jiný druh, ale se stejným typem... celý příspěvek >
Anturie - Co to může být?, 30.7.2013
Podle lepivosti tipuji, že na antůriu máte nejspíš puklice (červce). Takže hledejte postřiky apod. proti puklicím (červcům). Josef.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika