Příspěvky uživatele - 60.58

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sterbinovy filtr, 7.8.2013
Dobrý deň, môžem niekoho poprosiť o približne rozmeri filtra na gravitacne zapojenie? Prívod pôjde cez 110mm a vonku cerpadlom cca 10000 l/h. Viete niekto ako by mal vyzerať ten bezpečnostný výtok ak sa čerpadlo vypne? Keďže filter bude zakopaný na v... celý příspěvek >
Sterbinovy filtr, 30.7.2013
Gravitacne je lepšie to nechať na 110mm alebo to môžem zredukovať uz pri výstupe z guly?
Sterbinovy filtr, 30.7.2013
Mam otázku. Pri gravitacnom prepojení som použil 110mm potrubie a chcem sa spýtať ci na vstup do strbinoveho filtra môžem použiť redukci na menší priemer. Je lacnejšie kúpiť supatko alebo ventil na reguláciu prítoku z menším priemerom ako 110mm
Skimmer svepomoci, 30.7.2013
Zdravím, chcel by som oživiť túto temu. Neviem ci uz ste to riešili. Mňa by zaujímalo ako vyrobit skimmer pre napojenie gravitacne. Rád by som prepojil gulu, skimmer a vsetko cez 110mm gravitacne. Mobil by mi noekto pomoct? Aspoň rukou nejaký náčrt... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika