Příspěvky uživatele - 165.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sklizeň rajčat 2012, 17.7.2012
No bohužel to není Ildi, jak píše Mirek. Koupila jsem to jako "hruškovité rajče". A protože by mělo být červené, myslím si, že to bude Radana. Jen nevím, jaká bude, ale zde se oní nikdo nevyjadřuje moc valně. Kdybych si bývala tady početla dříve, tak... celý příspěvek >
Sklizeň rajčat 2012, 17.7.2012 Obsahuje fotku
Tak tohle rajče se "zarazilo" a přestalo růst. Čím by to mohlo být? Plody na něm zrají děsně dlouho a pořád nejsou dost červené. Dnes jsem nevydržela a ty červenější utrhla a nechám je dojít doma. Vůbec nepřirůstají další listy, přitom další 3... celý příspěvek >
Kdo poradí názvy rostlin?, 17.7.2012
Tak dobře, ještě počkám, co se ukáže za květ. Každopádně moc děkuji :)
Kdo poradí názvy rostlin?, 16.7.2012
Aha, tak kuklík to je. Vůbec by mě nenapadlo, že je to to samé jako na druhém fotu zde. Ale po projití obrázků z vyhledávače musím říct, že je to ono. Jen nevím, jestli městský, nemá totiž rozvětvené ty listy jakoby do trojlístku, ale jsou v kuse.... celý příspěvek >
Kdo poradí názvy rostlin?, 16.7.2012
No asi jo :(Na první pohled mi to připadalo docela pěkné, ale čím víc na to koukám, tak mi to připadá, že z toho asi nic pěkného nebude. No, ještě počkám, jak říkáte, co na to pan Josef, jestli se ozve...
Poradíte, co s touto třešní?, 16.7.2012
Ano, děkuji, už se této iluze vzdávám, zvítězí asi roubování na pláňku. Bagr by se asi trochu prodražil :))
No tak to máte naprostou pravdu, opravdu jsem si myslela, že je to s těmi základními skupinami třešní obráceně :) Tak v tom případě je ta výborná třešeň chrupka. Ještě že jste mou tu mou nevědomost odhalil, možná se mi to bude opravdu hodit... celý příspěvek >
No asi máte pravdu, zda to za tu námahu a nejistý výsledek stojí. Já bych klidně zakoupila nový stromek, jenže neznám tu odrůdu, která to byla a ráda bych měla třešně stejně dobré. Velké sladké srdcovky. Také aby se mu u nás dařilo... bydlím 400... celý příspěvek >
Že by to mohlo být tak jednoduché? Upřímně řečeno, trochu o tom pochybuji... Průměr kmenu je již určitě 15 cm. Ale řešení se mi líbí, tedy až na ty uřezané větve na 20 cm a na uříznutý kmen nad nejspodnějšími větvemi... to mi připadá, že by z toho... celý příspěvek >
Pomozte identifikovat plevel, 16.7.2012
Použila jsem klasický sázecí kolík, fakt to šlo pěkně.
Osázení hlubokého jezírka, 14.7.2012
Tak nádoby mají být bez děr... hm tak to jsme to asi udělali špatně. Předpokládám, že to platí i u té vachty a ozdobné trávy. My provrtali do kyblíku asi 15 děr, mysleli jsme si, aby to nehnilo a aby mohly kořeny "dýchat". Takže kyblíky jsou v čudu a... celý příspěvek >
Pomozte identifikovat plevel, 12.7.2012
Tak jsem přišla ze zahrady, také vyrýpáno sázecím kolíkem. Jde to fakt pěkně :)
Pomozte identifikovat plevel, 12.7.2012
Je to prasetník kořenatý. Mám ho taky všude :(
Sklizeň rajčat 2012, 10.7.2012
Díky za otypování. Ať víme, co budeme zítra ochutnávat :))
Sklizeň rajčat 2012, 10.7.2012
Mirku díky za reakci. No, já se přiznám, dala jsem zeminu ze záhonu smíchanou s domácím kompostem (měla jsem ho málo). Teď je na povrchu zeminy v truhlíku takový zelený povlak. Co radíte? A ty žluté, to jsou tedy Venus? A co ty červené?
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika