|
Příspěvky uživatele - 138.131
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lilkoviště 2014, 9.8.2014  Violetta Lunga-dnešní sběr |  | Bifteková rajčata, 9.8.2014  neříkám, že jsou malé, ale mám tu právě dvě neidentifiované odrůdy, a nevím která to je.Obě mají kulovité plody, velké,ale ta jedna je má o dost větší, myslím,že nejméně 13 cm.Tak nevím.která to může být.Ta s těmi většími plody je má bledě zelené s... celý příspěvek > |  |
|  | Bifteková rajčata, 9.8.2014 Tak nevím, snad jsou to ony, ty moje jsou asi větší, spíš odpovídají velikostí té druhé rostlině s těmi nahoru rostoucími listy.Co je ale potom to druhé?No uvidíme až se to vybarví.Nepamatujete se náhodou, jaké měl ten Kosmonaut listy?Jinak... celý příspěvek > |  | Díry v paprikách, 9.8.2014 opravdu slimáci, včera se si taky večer počkala a už to valili.../taky sem si myslela na houseny-původně/ |  | Bifteková rajčata, 8.8.2014 je to to samé jak mám já-to jsem ráda, myslela sem že je to takové hrbaté, viděla sem to na přebalu semen. |  | Bifteková rajčata, 7.8.2014 tak nikdo nemá nějaké zajímavé fotky biftekáčů?Mě te´d začíná zrát další b. odrůda, bohužel neznám název.Mělo to být Costoluto Genovese, ale bude to něco jiné.Plody mají jen 15-2O dkg, jsou kruhovitého pravidelného tvaru téměř bez žebrování.Až... celý příspěvek > |  | Bifteková rajčata, 5.8.2014  tak tady jsou slíbené fotky,tak doufám,že se přidají i jiní pěstitelé
|  | Bifteková rajčata, 5.8.2014 můžete je vyfotit, jak vypadají? |  | Bifteková rajčata, 4.8.2014 tak dnes sem ochutnala konečně oranžové biftekové rajče KBX, a také Cherokee Purple.Obě mi velmi chutnaly s mozarellou, bazalkou a olivovým olejem.Taky jsem si je vyfotila, než sem udělala z některých nebožtíky.Zítra sem hodím foto, poněvadž se... celý příspěvek > |  | Sklizeň 2014, 29.7.2014  já posílám foto Goliáš x hokkaido, cca 15kg
,a další výpěstky
|  |
|  | Lilkoviště 2014, 28.7.2014 taky to nechávám na rostlině, včera jsme snědli první 2 kusy Violetta Lunga.Velmi pěkná odrůda, plodná a ranná.
|  | Lilkoviště 2014, 7.7.2014 no vy se máte, ty moje mají tak 5cm, letos je mám v černém 90 l lavoru, protože na zahradě a foliáku stály vždy za houby.V tom lavoru se jim daří, mám to na plechové střeše od verandy, kde svítí celý den slunce, vypadá to že letos úroda bude... |  | Pěstování dýně (hokaido), 2.6.2014 dýně přesadte ven, nebo vám v tom skleníku všechno zavalí |  | Pěstování okurek na síti - vertiko systém, 31.5.2014 určitě to uspoří plochu, proto to mám taky tak, akorát místo sítě mám dva plotové ramy do stříšky řádky v úpatí rámu a umístěné bu´d u dalšího rámu kterým je oplocena zahrada, to taky využiji k plazení okurek, jiný rok mám stříšku blízko ovčího... celý příspěvek > |  | Nevzejítí okurek, 31.5.2014 já myslím, že i pokud by to nesežral tento šneček, sežrali to slimáci, ti dokáží zrušit rostliny i těsně po vzejití, může se vám zdát že nevzešly, vše bohužel nás musím sypat granulemi proti slimákům, dýně a cukety předpěstovávám, jinak je po... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|