Příspěvky uživatele - 138.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lilkoviště 2014, 9.8.2014 Obsahuje fotku
Violetta Lunga-dnešní sběr
Bifteková rajčata, 9.8.2014 Obsahuje fotku
neříkám, že jsou malé, ale mám tu právě dvě neidentifiované odrůdy, a nevím která to je.Obě mají kulovité plody, velké,ale ta jedna je má o dost větší, myslím,že nejméně 13 cm.Tak nevím.která to může být.Ta s těmi většími plody je má bledě zelené s... celý příspěvek >
Bifteková rajčata, 9.8.2014
Tak nevím, snad jsou to ony, ty moje jsou asi větší, spíš odpovídají velikostí té druhé rostlině s těmi nahoru rostoucími listy.Co je ale potom to druhé?No uvidíme až se to vybarví.Nepamatujete se náhodou, jaké měl ten Kosmonaut listy?Jinak... celý příspěvek >
Díry v paprikách, 9.8.2014
opravdu slimáci, včera se si taky večer počkala a už to valili.../taky sem si myslela na houseny-původně/
Bifteková rajčata, 8.8.2014
je to to samé jak mám já-to jsem ráda, myslela sem že je to takové hrbaté, viděla sem to na přebalu semen.
Bifteková rajčata, 7.8.2014
tak nikdo nemá nějaké zajímavé fotky biftekáčů?Mě te´d začíná zrát další b. odrůda, bohužel neznám název.Mělo to být Costoluto Genovese, ale bude to něco jiné.Plody mají jen 15-2O dkg, jsou kruhovitého pravidelného tvaru téměř bez žebrování.Až... celý příspěvek >
Bifteková rajčata, 5.8.2014 Obsahuje fotku
tak tady jsou slíbené fotky,tak doufám,že se přidají i jiní pěstitelé
Bifteková rajčata, 5.8.2014
můžete je vyfotit, jak vypadají?
Bifteková rajčata, 4.8.2014
tak dnes sem ochutnala konečně oranžové biftekové rajče KBX, a také Cherokee Purple.Obě mi velmi chutnaly s mozarellou, bazalkou a olivovým olejem.Taky jsem si je vyfotila, než sem udělala z některých nebožtíky.Zítra sem hodím foto, poněvadž se... celý příspěvek >
Sklizeň 2014, 29.7.2014 Obsahuje fotku
já posílám foto Goliáš x hokkaido, cca 15kg ,a další výpěstky
Lilkoviště 2014, 28.7.2014
taky to nechávám na rostlině, včera jsme snědli první 2 kusy Violetta Lunga.Velmi pěkná odrůda, plodná a ranná.
Lilkoviště 2014, 7.7.2014
no vy se máte, ty moje mají tak 5cm, letos je mám v černém 90 l lavoru, protože na zahradě a foliáku stály vždy za houby.V tom lavoru se jim daří, mám to na plechové střeše od verandy, kde svítí celý den slunce, vypadá to že letos úroda bude...
Pěstování dýně (hokaido), 2.6.2014
dýně přesadte ven, nebo vám v tom skleníku všechno zavalí
Pěstování okurek na síti - vertiko systém, 31.5.2014
určitě to uspoří plochu, proto to mám taky tak, akorát místo sítě mám dva plotové ramy do stříšky řádky v úpatí rámu a umístěné bu´d u dalšího rámu kterým je oplocena zahrada, to taky využiji k plazení okurek, jiný rok mám stříšku blízko ovčího... celý příspěvek >
Nevzejítí okurek, 31.5.2014
já myslím, že i pokud by to nesežral tento šneček, sežrali to slimáci, ti dokáží zrušit rostliny i těsně po vzejití, může se vám zdát že nevzešly, vše bohužel nás musím sypat granulemi proti slimákům, dýně a cukety předpěstovávám, jinak je po... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika