Příspěvky uživatele - 138.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bifteková rajčata, 30.8.2014 Obsahuje fotku
fotky Kosmonaut Volkov
Česká rajčata, 30.8.2014
Tak to je škoda, vypadá krásně, ony ty staré odrůdy asi plodí méně, a ta chuť, to je individuální, a taky to chce asi sníst víc plodů.
Česká rajčata, 30.8.2014
A to Leščukovo oranžové byste charakterizoval jak.Plody se zdají velké, co plodnost, rannost,odolnost? Vypadají nádherně...
Sušení semen rajčat a paprik, 30.8.2014
a pro ty co to zajímá to vypadá na klíčivost 1OO%
Sušení semen rajčat a paprik, 29.8.2014
Tak po 4 dnech hlásím, semena upečená v sušičce už klíčí.Tak jsem moc ráda.Dala sem po 4 semenech od každé odr.,zatím celkem vidím vyčuhovat 4 kusy.
Sušení semen rajčat a paprik, 26.8.2014
Jde o odrůdu KBX, oranžovou biftekovou
Sušení semen rajčat a paprik, 25.8.2014
no uvidím, jak dopadne ta klíčivost.Od té vzácnější odrůdy mám ještě plodů dost, tak ještě vyberu další, stejně to bylo v plánu.U té druhé ta se sehnat dá.Semena sem vybírala, jen kdyby náhodou s toho sešlo kdybych nesehnala.Sranda je v tom, že... celý příspěvek >
taky sem zvědavá, pokud se semena upekly, tak mám radost, od jedné odrůdy mám ještě rajčat dost, ale od druhé už jen jeden plod ve foliáku, který už možná nedozraje, řádí tu plíseń,i když foliák je ještě v pohodě.
tak sem pár semen hned vysela a budu vědět hned
no to sem si zas pomohla-manžel mi tvrdil, že je v sušičce max. 4O st.
Jaká je max.teplota při sušení semen, aby nedošlo k narušení klíčivosti?Dnes sem na okně předsušená semena dala na 25min. do sušičky, když sem ale pro pokus vložila teploměr, zjistila sem že je teplota přes 55 st.,raději sem semena vyndala.Normálně... celý příspěvek >
Záchrana rajčat, 24.8.2014
tak u mne to už mají venkovní rajčata taky za sebou, zbylo jen plísní netknuté SM Nano, de Barao, a pak 4 ks rajčat v kýblu ty se zatím drží.Taky Golden Currant v sudech a v koutě zahrady je OK.Ostatní sme dnes vyházely.Foliák se ještě drží.Jinak... celý příspěvek >
Záchrana rajčat, 23.8.2014
tak u nás už opět se..e, to je fakt sranda, s takovou mi padne i ten foliák...
Záchrana rajčat, 21.8.2014
tak u mne/Kroměříž/,se sezona taky chýlí... venku sem otrhala vše co by mohlo dozrát doma, něco určitě po donešení domů zplesniví, některé rostliny mají menší příznaky, ty co byly víc na husto /cherry / jsou na odpis.Foliák ještě drží tak snad něco... celý příspěvek >
Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 20.8.2014
tak je to plíseń,a už je to během 24 hodin na všem...
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika