|
Příspěvky uživatele - 156.226
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Papričky mi kvetou, ale květy opadají, 28.7.2013 Dobrý den podle mě by to mohla být odrůda pequin nebo chinese multicolor.
|  | Něco navrtává brambory, 6.7.2013 nemohli by to být drátovci - larvy kovaříků? Tady o nich vcelku podrobně píšou
|  |
|  | Borovice - co je to za druh?, 18.1.2013 podle mě to je borovice lesní (pinus sylvestris) |  | Papričky mi kvetou, ale květy opadají, 15.12.2012 Podle mě to teplotou u chilli nebude, protože pěstuji ve skleníku a sklízím nepřetržitě o konce června až do konce října. Spíš bych to viděl na nadbytek zálivky, protože jak už se tady psalo, chilli má rádo střidání sucha a vlhka. Další důvod může... celý příspěvek > |  | Dotaz - šípky z růží, 4.9.2007 měla jsem okrasnou růži bohužel nevím název po čase splanila ale krásně kvete tak jsem jí nechala jde mi opravdu o to že má velké šípky jestli si je mohu nasušit a použít jako čaj děkuji za reakci |  | Dotaz - šípky z růží, 4.9.2007 Potřebovala bych zjistit, zda jsou šípky jedlé ze všech růží. Už nevím na koho se s tímto dotazem obrátit. |  | Motorová pila Oleo-mac, 12.7.2007 Zdravím vás všechny máme pilu OM 947 do ted' fungovala dobře ale ted' ji máme zadřenou vlastní vinou (jela bez oleje) a potřebujeme nový válec s pístem. U Mauntfildu za nový válec chcou 5600 kč, nevíte někdo kde by se dal sehnat levněji. Jinak... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|