Příspěvky uživatele - 238.83

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co vaše réva? (2013), 26.7.2013
Zdravím Vás Květo! Bobule u Vášho Preobraženia majú rovnaký tvar ako u môjho- odlišný od snímok v atlasoch. Strapiny a hlavnú os strapca však nemám červené. Tak to už je tretia verzia odrody Preobraženie. Sám som zvedavý, čo nám to vlastne dozreje.
Čačanská rodná, Katinka, 26.7.2013
Včera som vo vinohrade pokračoval v degustácii plodov Katinky. Postupne dozrievajúce plody sa nepatrne natiahli a nafúkli do šírky. Nie sú však tak guľaté ako na snímke p.Rostislavíka. Viac sa podobajú Liborovej Katinke. Chuťovo sú po pár dňoch od... celý příspěvek >
Nejaromatictejsi odruda, 26.7.2013
Včera som si zobral dovolenku a pustil sa motyčkou do buriny okolo kmienkov viniča. Tento rok superpekný cesnak aj cibuľu som už medzi kmienkami pozberal a teraz doma vysychajú. Hlinitá pôda zelenine vo vinohrade už dlhé roky vyhovuje. Keď som... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika