Příspěvky uživatele - 49.39

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Chuchvalce nažek, 28.1.2014
Větší chuchvalce má jasan; javor má vždy dvě semena - nažky u sebe a tyto dvojnažky jsou v menších "chuchvalcích. Ještě větší chuchvalce než jasan má pajasan. Josef.
Jaký je to strom?, 15.1.2014
Foto samozřejmě napoví, ale takhle můžeme alespoň tipovat. Já tipiji hloh Lavallův - Crataegus lavallei Carierei. Předpokládám, že si tazatel u všech všech návrhů vygůglí obrázky a k jednotlivým tipům se vyjádří. Josef.
Pozná někdo prosím co to je?, 11.1.2014
Souhlasím. Josef.
Koňský hnůj, 19.12.2013
...brukvovitých rostlin, tedy siláže z krmné řepy... Stando, odkdy je krmná řepa brukvovotá rostlina? To mi něco uniklo :-) Josef.
Anturie - napadená, 4.11.2013
Nejdříve si vyhledejte co je přímo na třásněnky a pak kupte a použijte právě toto. Ne jen "na víc potvůrek". Josef. (Řekl bych co by to asi mohlo být, ale teď to z hlavy nevím a Vy si to můžete vyhledat úplně stejně jako bych to hledal já).
Podzimní červeň - ale co to je?, 14.10.2013
Ano, snažil jsem se naznačit délku slov počtem teček. Ale teď koukám, po Vašem upozornění, že tam jsou opravdu jen tři tečky. Proto nově: 1. Am---- zá----- 2. J----------- z-----. Snad už to zůstane. Josef.
Podzimní červeň - ale co to je?, 14.10.2013
A to je mi divné, že se nikdo nehlásí s dalšími písmenkly, tipy na název vyfocených větviček. Tak jen do toho, vždyť to znáte :-) Josef.
Co je to za rostlinu?, 11.10.2013
Konvalinko, děkuji Vám za důvěru, ale určitě to samozřejmě nevím. První, co mne napadlo, bylo právě již zmíněné krásnoočko (mohou to být případně i některé další hvězdnicovité rostliny). Příští rok uvidíte. Josef.
Pálenka z dýně, 4.10.2013
Nesmělá odpověď: nevšiml jste si tečky (za slovem rozdrtit)? Josef.
Výsev trávníku, 4.10.2013
Klidně bych do toho šel nyní. Nikdo nevíme, kdy přijde zima a jaká bude. Nelze počítat s tím, že nyní vysetý trávník nějak výrazně naroste, ale vyroste alespoň trochu a buce mít náskok před trávníkem, který byste založil až na jaře. Vymrznutí... celý příspěvek >
Poraďte co je to za škůdce - hryzec?, 26.9.2013
"... naložit." - sladkokyselý nálev a feferonkou :-))) Josef. P.S.: To jsem prostě musel ;-)
O jakou rostlinu se jedná?, 9.9.2013
S prominutím: copak že jste se probudil/-a nyní a odpovídáte na rok starý příspěvek, který byl navíc již správně (a v souladu s Vaším určením) určen. Zkuste prosím ještě doplnit - potvrdit, vyvrátit či nově určit - onu hluchavkovitou rostlinu.... celý příspěvek >
Určení rostliny, 29.8.2013
Cituji: ... Říkáme těm zvláštním rostlinám „zelení parašutisté“... Vyhledejte si sami, dozvíte se více. Josef.
Pneumatické nůžky na větve, 28.8.2013
Špatný výpočet.  Má být 3,6 vteřiny/střih. To jde. Josef.
Co je to za strom/keř?, 22.8.2013
Zajímavé. Takový plod jsem ještě neviděl. Že by australská dřevina rostla v parku na Hluboké? To je mi tedy záhadou. A ještě tedy přidám jeden tip: nahovětvec. Josef.
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika