|
Příspěvky uživatele - 152.163
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Udržba hydro převodovky u traktůrka, 1.5.2014 Uz jsem to zjistil, je tam hv 46. Po vymene je to o tridu lepsi, mozna to je taky tim, ze ten kdo ho mel prede mnou pouzil nejspis nejaky olej do servorizeni. Snad se tato informace bude jeste nekomu hodit. |  | Udržba hydro převodovky u traktůrka, 24.4.2014 Jen doplnim ze se jedna o typ tecumseh peerlees 705-002. Nikde jsem nesehnal manual. Pokud jste nekdo resil stejny problem prosim poradte. Dekuji za prispevky. |  |
|  | Udržba hydro převodovky u traktůrka, 24.4.2014 Dobry den, tez bych vymenil olej v hydru ale mam jeste prevodovku pearless kdy je kroutici moment prenasen retezem na zadni osu. Nemate nahodou nekdo zkusenosti s timto typem hydroprevodovky? Z vrchu neni ani videt napustny nebo vypustny... celý příspěvek > |  | Hnědý šlem na dně, 22.7.2013 Bohuže mi krásně rozepsaný příspěvěk zboři výpadek elektriky :-(
Ve světle toho, co píší pánové Hrkal a Ryuu, nechám přírodu dělat svojí práci. Před výskytem hnědé řasy nebyla voda tak průzračná, jako je nyní.
70-80 m3
77 m2
2,2 m hloubka... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|