Příspěvky uživatele - 152.163

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Udržba hydro převodovky u traktůrka, 1.5.2014
Uz jsem to zjistil, je tam hv 46. Po vymene je to o tridu lepsi, mozna to je taky tim, ze ten kdo ho mel prede mnou pouzil nejspis nejaky olej do servorizeni. Snad se tato informace bude jeste nekomu hodit.
Udržba hydro převodovky u traktůrka, 24.4.2014
Jen doplnim ze se jedna o typ tecumseh peerlees 705-002. Nikde jsem nesehnal manual. Pokud jste nekdo resil stejny problem prosim poradte. Dekuji za prispevky.
Udržba hydro převodovky u traktůrka, 24.4.2014
Dobry den, tez bych vymenil olej v hydru ale mam jeste prevodovku pearless   kdy je kroutici moment prenasen retezem na zadni osu. Nemate nahodou nekdo zkusenosti s timto typem hydroprevodovky? Z vrchu neni ani videt napustny nebo vypustny... celý příspěvek >
Hnědý šlem na dně, 22.7.2013
Bohuže mi krásně rozepsaný příspěvěk zboři výpadek elektriky :-( Ve světle toho, co píší pánové Hrkal a Ryuu, nechám přírodu dělat svojí práci. Před výskytem hnědé řasy nebyla voda tak průzračná, jako je nyní. 70-80 m3 77 m2 2,2 m hloubka... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika