|
Příspěvky uživatele - 69.178
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
nyssa sylvatica, 10.1.2008 Mrkněte na www.drozdin.cz myslím že ji mají. |  | Co je to za okrasné rostliny? (viz obr.), 11.5.2007 To první bych typnul na svídu, cornus alba |  |
|  | Maclura pomifera, 9.5.2007 Znáte někdo tento strom? Roste někde ve středních čechách? A jsou jeho plody jedlé? Díky za odpověď |  | Jak se jmenuje?, 2.5.2007 Je to dřezovec, katalpa nemá trny a semena nejsou tvoru fazolí. |  | Zásaditá půda, 27.3.2007 Někde jsem četl, že vápenitou půdu snáší smrk pančičův(picea omorika) a jedle stejnobarevná (abies concolor) a snad i některé druhy jalovců. |  | Prosim o radu..., 1.3.2007 Cedrus libani, semenáčky mají Lesoškolky Řečany nad Labem, já jsem je koupil v jejich středisku ve Staré Boleslavi za pár Kč. www.lesoskolky.cz |  | presadenie smreku, 15.2.2007 Snažit se zachovat co největší bal, a po přesazení aplikovat alespoň první rok nebo dva listovou výživu. Nejsem odborník, ale takto se mi podařilo přesadit několik 4m smrků omorika kterým hrozila likvidace. |  |
|
|
|