Příspěvky uživatele - 242.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lilkoviště, 3.8.2013
Vloni jich bylo ke konci sezony neúrekom, teď jich je sice jen pár ale ty bestie umí nakousat stonky nebo řapíky listů a ty se pak svěšují.
Co vaše réva? (2013), 3.8.2013 Obsahuje fotku
Počasí přeje (ťuk ťuk ťuk) a tak se mohu i kochat a při tom odstraňovat napadené, nedomrlé nebo nějak poškozené bobule.
Dixired, Fenix, 3.8.2013 Obsahuje fotku
Přikládám snímky plodů v různé fázi "tvrdosti", od pecky nešel oddělit ani jeden, čtvrtky jsem dělal za pomoci páčení nožem. Většina plodů je sklizena, zůstaly jen menší ve shlucích které však zdaleka nejsou tak sladké jako jednotlivě rostoucí. Strom... celý příspěvek >
Pomoc při určení choroby jabloně, 3.8.2013
Teď si ještě uvědomuji jednu věc, a to že jsem osečkovával révu která mohla do této doby zastínit plody. Každopádně přehodím bílou netkanou, je to malý stromek na drátěnce, rodí poprvé a bylo by to škoda.
Lilkoviště, 3.8.2013 Obsahuje fotku
Teplé a slunečné počasí lilkům vyhovuje, pěkně se rozjíždějí, bohužel je našly i madelinky.
Pomoc při určení choroby jabloně, 3.8.2013
Musela snad být nějaká ozonová díra či co, každopádně pocit "horka" se mi zdál menší než při nedávných tropech, vliv má asi i stupeň zralosti plodů. 
Pomoc při určení choroby jabloně, 2.8.2013 Obsahuje fotku
Dnes jsem objevil na zcela zdravých plodech odrůdy Rozela toto poškození. Jelikož se jedná o plody které jsou vystaveny přímému slunci tak předpokládám že je ono je důvodem poškození. Je má doměnka správná?
Nedokonalé vyzrávání plodů rajčat v okolí stopky, 2.8.2013
Příčiny: příliš nízké nebo vysoké teploty nebo velké kolísání teplot mezi dnem a nocí při vývoji plodů, zejména když se blíží jejich zralost, nedostatečná výživa draslíkem. Příznaky a podobná poškození: Bazální část plodu (u stopky) je... celý příspěvek >
Lilek vejcoplodý (Baklažán, Patližán, Patlažán), 2.8.2013
Nejspíše nejsou květy opyleny, zvláště v těchto horkých dnech to může být o to větší problém. Foliák nechávejte stále otevřený aby se tam dostal hmyz a navíc průběžně rostlinami zatřeste.
Melounoviště 2013, 1.8.2013
Pokud je velký tlak tak opakuji postřik za týden až deset dnů. Poznat by se to mělo tak, že napadená místa (listy) zaschnou a dále se to nešíří. Pokud květy zhnědly tak to může být určitě i tím mokrem, meloun potřebuje hodně dobré podmínky aby zdárně... celý příspěvek >
Papriky - 2013, 1.8.2013
Všechny papriky jsou ze skleníku nebo foliáku, venku mi ještě neurostly ani kozí rohy.
Kocide 2000 okurky, rajčata - špatný pocit s postřiku, 31.7.2013
Většinou to bývá dle tlaku choroby, pokud jde o preventivní postřik tak volím nižší koncentraci, pokud je tlak choroby velký nebo nepříznivé podmínky (počasí) tak vyšší, většinou střed.
Papriky - 2013, 31.7.2013 Obsahuje fotku
Pár zralých ukázek.
Nemoc rajčete?, 31.7.2013
Taky se snažím co nejméně ošetřovat ale v tomto případě je to celkem nezbytné. Bez ošetření se téměř ničeho nedočkáte, ale zároveň je potřeba si uvědomit, že pokud stříkám já u sebe, tak vím čím a hlavně kdy, a tomu přizpůsobím i případnou... celý příspěvek >
Sklizeň rajčat 2013, 31.7.2013 Obsahuje fotku
Vzorově nachystaná degustace, blahopřeji, já to naházel jen do misky!!!Tomatoberry nechte na keři co nejdéle, pak se jeho chuť zdůrazní. Cherry odrůdy zrají již v plném proudu a konečně startují i další odrůdy, i odrůdy na zpracování, ty jsou ale... celý příspěvek >
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika