Příspěvky uživatele - 242.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Granny Smith, 2.11.2013
Díky Vám všem, vypadá zajímavě ale do zelené barvy Granny má patrně daleko. Něco jsem našel i tady, ale bohužel se bude jednat o žlutou, možná max žlutozelenou, odrůdu
Granny Smith, 2.11.2013
Nemáte prosím nějaký odkaz, podle názvu mi to nic nenašlo.
Granny Smith, 2.11.2013 Obsahuje fotku
Zdravím Vás pánové, já mám všechny jabloně na drátěnce která je situovaná V-Z a plody na jižní straně tak dostávají "plnou palbu" od sluníčka. Je fakt že letos to bylo extremní (nádherné slunečné počasí), poškozené plody od slunce jsem ještě nikdy... celý příspěvek >
Štepenie broskýň na jar, 28.10.2013
Co říkáte na tento způsob?
Sklizeň révy 2013, 27.10.2013 Obsahuje fotku
Sezona 2013 skončila a zůstal jen Ustojčivyj Dokučeavoj, sladký držák kterého je mi až líto se zbavovat. Nyní už jen chodím a mlsně ohlížím jak to vyzrálo, jak to ostříhám a kde to přeroubuji.
Burčák z vína - jak na to?, 25.10.2013
Tak já to měl bez kvasinek, nenaležené a při nižší teplotě, byla to ale stolní odrůda.
Burčák z vína - jak na to?, 25.10.2013
4 dny je rychlovka, při jaké teplotě jste to nechával?
Sviluška - neviditelná pohroma, 21.10.2013
Ale já nechci nic slyšet, o tom mé příspěvky nejsoui. Klidně si kupte přípravek který je určen na okrasné rostliny, ošetřete si s ním rajčata ve skleníku a druhý den je snězte. Takto mluví český manuál. Hezký večer přeji.
Štěpování révy - stratifikace, 21.10.2013 Obsahuje fotku
Dorazila mi očekávaná zásilka z Malajsie - Omega roubovací kleště.  V ceně necelé pětistovky jsem obdržel jedny kleště a tři nože. Kleště jsou z nějakého plastu, řezné nože samozřejmě kovové, vysekávací profily z tenkého plechu (ocel?), na první... celý příspěvek >
Sviluška - neviditelná pohroma, 21.10.2013
Přečtěte si tohle, je to již druhý odkaz kde je uvedeno že přípravek je určen pro okrasné rostliny. Je tam i výrobce a jiné údaje. Na dalším dokumentu je uvedeno 3 dny před sklizní skleníkových rajčat, na agromanuálu je OL 1 den. Nesrovnalostí až až,... celý příspěvek >
Sklizeň révy 2013, 20.10.2013
Poprvé rodící Rhea (Jupiter) letos nedozrála, zůstala trpká.
Burčák z vína - jak na to?, 20.10.2013
Zhruba týden, záleží na okolní teplotě, chce to průběžně koštovat.
Jak vyhlíží úroda 2013, 20.10.2013
Granny jsme ještě nechali na stromku (s těmi líčky je to zajímavá poznámka), ostatní odrůdy jsou sklizeny. Celkem to odhaduji na metrák, z toho většinu tvořily úrodné Idaredy a Melrose, Orion ještě neplodil, ostatní vše tříleté stromky.
Sklizeň révy 2013, 20.10.2013
Středně velké až velké, bobule jsou docela velké, větší jak u Pannonie ale o něco málo menší jak u Arkadie.
Burčák z vína - jak na to?, 20.10.2013
Odrůdu "Pro Pražáky" chlemtají tůristé už hodně dlouhou dobu, a jak jim ten mkvasničák chutná, i bez patnácti ojro za "odrůdovou" příchuť.
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika