Příspěvky uživatele - 242.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Svícení při pěstování sadby, 15.1.2014
Velké rajče mohutní a stále více obráží, a ty nově vyklubané se přestaly vytahovat. Včera jsem začal svítit nově vyklíčeným, jsem zvědavý co to s nimi udělá. Celkově mají rostlinky teplo, ale málo přírodního světla, bo je imrvére zataženo. Osvětlení... celý příspěvek >
Svícení při pěstování sadby, 15.1.2014
Za těch pár dnů co se tu řeší různá spektra, Waty a Lumeny mi rajče pod těma devíti LEDkama povyrostlo o deset čísel. 
Svícení při pěstování sadby, 13.1.2014 Obsahuje fotku
Já mám poměr 6č : 3m, 3W Power LED a k tomu zdroj. Už nevím kolik to stálo ale nyní prodávají 5 ks LED za necelých 80,- Kč včetně poštovného. Nalepil jsem je silikonem na tabulku skla a to celé nalepil na ještě větší, slouží tudíž zároveň jako... celý příspěvek >
Zelený až mechovatý kmen, 13.1.2014
Letos mám takto zelené všechny stromky, dokonce i na větvích,  podobně zelená je i půda, to vlhko je nezkutečné.
Množení sazenic rajčat řízkováním 2014, 12.1.2014 Obsahuje fotku
Z rostliny na snímku začnu odebírat vlky na přesazení, začal jsem jí opět přisvětlovat LEDkami a má tedy světlo (pokud se za světlo dá použovat to šero během dne) od 6ti do 20ti hod.. Bohužel taky musím ošetřovat postřikem, na rostlině je již druhé... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2014, 9.1.2014
I např. v Holandsku nebo v Anglii, nejdražší semena jsou v Německu nebo ve Francii, nejbohatší sortiment v Rusku a na Ukrajině (bohužel téměř nedostupný). Na USA už zvysoka prdím protože např. Johnyseed po mě chtěl 100 $ za FYTO a ostatní... celý příspěvek >
Množení sazenic rajčat řízkováním 2014, 5.1.2014
Pro inspiraci jedno video na které jsem nedávno narazil. Já osobně kořením dva vlky odebrané vloni (Tomatoberry?) a jednu loňskou rostlinu rajčete v květináči (Mini San Marzano) ze které chci vlky, případně řízky vzít. Rostlinám se bohužel, v tom... celý příspěvek >
Vystava ovocia Žilina, 4.1.2014
Nádhera , byl jsem nakouknout do sklepoa na má jablka ale ta vypadají úplně, ale úplně jinak, a přitom jsou to stejné odrůdy.
Rajče tyčkové Palava F1, 4.1.2014
Než klenot jako je Red Pear, tak to už raději pro mne neznámou LSL Pálavu. 
Jak naložit maso na uzení, 2.1.2014
Ustálili jsme se na 20g na kilo masa a všichni jsou spokojeni.
Jak naložit maso na uzení, 1.1.2014
Nasolím, načesnekuji, naskládám do nádoby a zatížím. Lák jen v případě že maso nepustí dostatek "šťávy", nechám 4 týdny naloženo, průběžně kontroluji. Žádnou rychlosůl, u bůčku by mohly stačit i tři týdny ale u libového masa je 4 týdny zn.... celý příspěvek >
Zničený skleník, 1.1.2014
U nás v každém slušném sklenářství mají i polykarbonát a uřežou ho na míru. Cena bude ale podobná jako v tom hobymarketu protože si samozřejmě započítá i prořez.
Co hovorite na taketo pocasie na konci roka, 30.12.2013
Letošní rok byl extremní asi ve všech směrech, alespoň tady u nás.
Dnes tady na jihu vylezlo od rána slunce, ráno byla na autě jinovatka, teď to vyskočilo nad 12° a při čochtání před barákem na slunci jsem byl "zapařený" jak vrata od chlíva. Ctělo by to alespoň nějaké noční mrazíky ať to nezačne rašit, jinak pro... celý příspěvek >
Tohle počasí je pro přírodu i živočichy špatné, budeme to muset ještě nějaké ty tři-čtyři týdny vydržet a doufat že to nenapáchá velké škody. 
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika