Příspěvky uživatele - 168.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Také se nechal někdo napálit?, 18.4.2013 Obsahuje fotku
V zimě jsem si koupil svou oblíbenou žlutou cuketu Goldline F1, tentokrát od firmy Semo Smržice. Při výsevu jsem byl ale docela nemile překvapený, že se za relativně vysokou cenu nejedná o hybrid, ale o náhradní odrůdu. Informace je, jak jinak,... celý příspěvek >
Angrešt Zlatý fík - je opravdu rezistentní?, 18.4.2013
Zlatý fík jsem měl patnáct let. Podle mého nebyl vůbec ve stínu, byl na vzdušném místě, měl vzdušnou korunku a přesto byl po deseti letech obalený padlím. Pak jsem 4 roky s padlím bojoval, zajisté se najde dost soudců, kteří budou tvrdit, že špatně.... celý příspěvek >
Uklidit balkonovky, když hlásí tak nízké teploty?, 16.4.2013
Já jsem převislé pelargonie vyšoupl za okno na severní stranu už v neděli. Za týden těchto slušných teplot si přivyknou.
Už postřik na kadeřavost?, 16.4.2013
V neděli jsem udělal první postřik Kuprikolem. U mě a u přátel celkem 12 stromků.
Hrášek, 15.4.2013
Rozhodil jsem 1/2kg hrachu na plochu cca. 3x3m.
Už také sázíte brambory?, 12.4.2013
Včera už jsem zasadil první záhon.
Jabloň Jonathan, 8.4.2013
Jonathany nabízí i ovocná školka v Jaroměři.
Mrazy v březnu 2013, 3.4.2013 Obsahuje fotku
U nás to taky zatím vypadá slušně.
Rajčata se příliš vytahují, 2.4.2013
S velkým množstvím rostlin mám letos problém i já, prostě mi vzklíčila téměř všechna semena. Uvážím-li ale, že do doby výsadby je ještě daleko a problém s vytahováním rostlin letos je kvůli nedostatku slunečních dnů pro mnohé pěstitele aktuální,... celý příspěvek >
Rajčata se příliš vytahují, 2.4.2013
No a zkusili jste už někdy u dobře zakořeněných rajčat úmyslně poškodit malou část kořínků? Podle mě by to mělo vést na určitou dobu k zastavení růstu.
Vytáhlé sazenice, 31.3.2013 Obsahuje fotku
Také přidám jednu fotku sazenic za oknem, tentokrát se starým zrcadlem za nimi.
Mrazy v březnu 2013, 24.3.2013
Asi nikdo. Ale okolo -17 je po celém Polsku a i v Brně je -9. U nás jen -7. Meruňky, sbohem!
Vyvazování rajčat ve skleníku, 23.3.2013
Zkuste místo vyvazování zauvažovat o investici do spirálových tyčí.
Další diskuze:  2627282930  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika