Příspěvky uživatele - 168.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata ven?, 27.4.2013
Někdo nedělá nic, já jsem zkusil něco už před týdnem. Každou rostlinu jsem vytáhl z kelímku a odspodu sebral třetinu kořenového systému. Pak zase dal zpět do kelímku a navrch přisypal to, co jsem zespodu ubral. Musím říci, že rajčata opravdu na... celý příspěvek >
Květopas, 26.4.2013
Vážení, jak to vidíte letos s postřikem proti Květopasu jabloňovému? Při úvaze, že zima byla extrémně dlouhá a jaro je tak překotné, mě napadá, zda hmyz dokáže s touto rychlostí rozvoje poupat udržet krok. Konkrétně zda Květopas stihnul naklást... celý příspěvek >
Drtič větví - rada pro zakoupení nového, 26.4.2013
No vidíte, jak jste se pěkně rozepsal. Škarpy a stromořadí, o kterém je řeč, jsou většinou součástí pozemků silnic které patří většinou státu nebo kraji. Cestáři, jinak SÚS, mají za povinnost se o silnice a jejich součásti, tedy i stromy, starat.... celý příspěvek >
Rozkvétající broskvoně, 26.4.2013 Obsahuje fotku
To v Č. Budějovicích se městští radní rozhodli umístit na střeše radnice včelí úly za účelem produkce medu, stará se o ně vedoucí odboru ochrany přírody.  Hned jsem si všiml, že u nás je teď včel více, občas i nějaký ten čmelák.
Černošická švestka, 25.4.2013 Obsahuje fotku
V roce 2009 jsem jich několik narouboval. Jeden ze stromků, i když ještě příliš malý, letos vykvetl.
Drtič větví - rada pro zakoupení nového, 25.4.2013
Myslím si, že bez povolení vlastníka pozemku to je krádež.
Určení druhu údajně plodící rostliny, 25.4.2013
Mišpule japonská, též Lokvát. Zadejte si, prosím, ve vyhledávání, informací je tu dost.
Rozkvétající broskvoně, 25.4.2013 Obsahuje fotku
Překvapující rozdíly barev květů Springcrestu.
Rozkvétající broskvoně, 25.4.2013 Obsahuje fotku
Přidám obrázek z literatury.
Popínavá rostlina na slunce pro zakrytí drát. plotu, 24.4.2013
V tomto případě asi nepůjde o odrůdu. A sazenice? Já jsem si sazenice nakopal u řeky, kde dost často běžně ovíjí kdekterý strom. Další info vyhledejte v diskuzi pod názvem okrasný chmel.
Popínavá rostlina na slunce pro zakrytí drát. plotu, 24.4.2013
Například chmel. Já ho mám na drátěném plotě již dlouhá léta. Nyní má oddenky dlouhé asi 20 cm, ale koncem května bude už na vrcholu plotu.
Rozkvétající broskvoně, 23.4.2013
Květy jsou jakoby menší nerozvinuté... vše je v pořádku, máte odrůdu se zvonkovitým typem květu, ten takhle vypadá. Proti miskovitému typu květu nic moc, ale zvonkovitý květ přežije pokles teplot až na -5°C.
Také se nechal někdo napálit?, 19.4.2013
No tak se potom dodavatel nemusí snažit psát na zobrazení velkým písmem, jaká že to je hybridní odrůda. Leda, že by těch sáčků natiskli mnoho a mezitím jim došla originál semena. Tak to pak se nedá nic jiného dělat. Zvlášť, když už jsou natisklé i... celý příspěvek >
Také se nechal někdo napálit?, 19.4.2013
No, já jsem přesvědčený, že to klamání zákazníka je.
Nadmořská výška školky, 19.4.2013
Myslím si, že 200m rozdílu nemůže hrát roli. To by potom téměř nikdo z okrajových oblastí ve vyšší nadm. výšce nemohl pěstovat např. broskvoně, neboť naprostá většina školek produkující broskvoně je v nižší nadm. výšce. Já jsem před 15 lety zcela... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika