Příspěvky uživatele - 168.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sklizeň rajčat 2013, 1.1.2014
Super Sweet 100
Sklizeň rajčat 2013, 31.12.2013 Obsahuje fotku
Přeji všem pěstitelům rajčat bohatou úrodu v následujícím roce a přikládám fotku posledního trsu dozrálých cherry rajčátek připravených ke konzumaci.
Přepážky ve skleníku, 13.12.2013
Podhrabové desky.
Jak sázet česnek, 13.12.2013
Děkuji za nabídku, včera jsem konečně česnek zasadil.
Vari - nádrž, 7.12.2013
A proč ne? Dřív nebyl plast, ale jen plech.
Jak sázet česnek, 26.11.2013
Nemám žádnou odrůdu bzeneckého paličáku a stačila by mi jen jedna. Dejte, prosím, radu, kde jí sehnat.
Sklizeň rajčat 2013, 26.11.2013
V neděli jsem otrhal ze skleníku poslední rajčata a papriky a od včerejška slouží skleník k uskladnění mrkve, celeru,červené řepy a pekingského zelí. Celkově považuji letošní dobu sklizně rajčat za velmi vydařenou, neboť čerstvá rajcata jsem mohl... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 13.11.2013
Souhlasím s Vámi, že školkařský rýč na našem trhu v podstatě není, a proto jsem spokojen i s rýčem Fiskars.
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 12.11.2013
Máte dobrý pocit, že chytáte někoho za slovíčko? Já jen popisuji, k čemu, mimo rytí na zahrádce, se mi osvědčil rýč Fiskars. Kdyby na českém trhu byl dostatek školkařských rýčů, asi bych si nějaký vybral. Z Anglie si ho objednávat nebudu.
Podzimní termín výsadby broskvoní, 11.11.2013
Dík za Vaše zkušenosti. Jen potvrzují, že nejlepší doba k přesazování broskvoní je na jaře. Nedělal jsem to nikdy jinak.
Spring Crest, 11.11.2013
Musím konstatovat, že toto není můj případ. U zahradníka (prodejce) jsem chtěl zakoupit Suncrest a on tvrdil, že ho má a prodal mi ho.Ovšem bylo to před 14ti lety. Stromek poprvé zaplodil až! po třech letech a to už jsem jaksi neměl chuť cokoli... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 11.11.2013
No, já užívám rýč i k obrytí a vypáčení, uvolnění, stromků s kořenovým balem při přesazování a rýč Fiskars je první, jehož násada dosud drží. Takových s dřevěnou násadou jsem přerazil už dost. Takže Fiskars!
Spring Crest, 10.11.2013
Bezpečně jsem to nepoznal. Připadne mi ale jako nejpravděpodobnější vysvětlení záměny názvu Suncrest a Springcrest, když vše ostatní, tj.typ květu, doba zrání, odlučitelnost od pecky, chuť, vybarvení, souhlasí.
Papriky - 2013, 8.11.2013
Tak to jsem si oddechl.Hned je mi líp.
Papriky - 2013, 8.11.2013 Obsahuje fotku
Sklízí ještě někdo, teď, v listopadu, ve skleníku papriky nebo rajčata nebo jsem už jediný?
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika