|
Příspěvky uživatele - 168.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Neujali sa všetky vrúble, 20.2.2014 No, můj známý kdysi tvrdil, že nejlepší zahrádka je deset centimetrů silný beton. Tak mě napadlo, jestli taky neměl zkušenosti s václavkou. |  | Hrách - kdy nejdříve vyset?, 20.2.2014 Já jsem předloni zasel hrách koupený v obchodě a určený ke konzumaci, půl kila za 7 Kč, odrůdu jsem ani nezjišťoval, stačilo mi, že dobře klíčí.. Sel jsem ho v březnu. v dubnu přišly mrazíky, to už byl tak 5cm venku, ale přežil. V červnu byl metr... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata pro sezónu 2014, 20.2.2014 Dík. Já jsem zkusil vloni Big Boy F1, Big Beef F1 a Supersweet 100 F1. Letos chci přidat Supersweet 100VF,Super Beefsteak a Early Treat F1. poslední by prý měl začít plodit už v červnu, tak jsem zvědavý.
|  | Rajčata pro sezónu 2014, 20.2.2014 Pane Big, musím uznat, že jste mě svými pokusy s novými odrůdami přesvědčil tak, že zatímco v r.2012 jsem měl jen desítky Tornád, vloni už jen kusy a letos už sám nebudu pěstovat žádné. Vloni jsem poprvé zkusil odrůdy ze zahraničí a byl jsem velmi... celý příspěvek > |  | Výsev kedlubny, 20.2.2014 Moravii mám odzkoušenou, dříve jsem jí dlouhá léta pěstoval. Již v tuto dobu jsem jí vyséval do venkovního pařeniště a sazenice sázel a pěstoval jak venku, tak ve skleníku. Podmínkou ovšem je začít co nejdříve. Rozhodně vydrží i slabší mrazy.
|  | Jaký nůž na roubování?, 20.2.2014 No, není od věci mrknout se na You tube, jakými obrovskými kudlami udělanými třeba z kuchyňských nožů roubují v zahraničí, třeba v USA.
|  | Kdy stříkat proti kadeřavosti v roce 2014, 19.2.2014 Asi jsem letos jediný, kdo dosud neoprášil chemický arzenál. No, ale do květu broskvoní je daleko, tak to snad ještě stihnu.
|  | Česká rajčata, 4.2.2014  Doma mám tuto knížku a v ní tehdejší odrůdy. Třeba Vám to pomůže. Zdravím Vás. |  | Papriky, rajčata na vatě?, 2.2.2014 Vloni mi při klíčení ve stejných podmínkách vyklíčila semena papriky přímo z plodu za 3dny, Vlasty za 6 a Meiky až za 12 dní. Takže podle mě 10 dní zas až tak dlouho není. |  | Občanský zákoník 2014, 28.1.2014 K Vašem PS: konar můžete odřezat, ale ve vhodné roční době. Pochybuji, že to bude právě v době sklizně. |  |
|  | Špičaté zelí, 27.1.2014 Má někdo zkušenosti s pěstováním špičatého zelí? Dají se u nás sehnat nějaké odrůdy nebo jen v zahraničí? |  | Svícení při pěstování sadby, 13.1.2014 Ad: zlepšení nebude markantní. Ze své zkušenosti mohu potvrdit, že, při umístění rostlin na parapetu směrem na jih a za nimi umístění zrcadla, jednoznačně zlepšuje podmínky růstu rostlin. Nejenže se nevytahují, ale ani se neohýbají za světlem, neboť... celý příspěvek > |  | Aprílová zima, 7.1.2014  Zima určitě ještě přijde, stačí zavzpomínat na konec loňského března. |  | Odrody naších dedov a pradedov, 7.1.2014 Sousedovo ovoce chutná vždy lépe. |  | Štafle na svažitý pozemek, 4.1.2014 Na teleskopickém žebříku jsem již měl tu čest stát. Pokud není kvalitně zapřený na všech čtyřech koncích, má kvůli vůli mezi jednotlivými články tendenci se zkroutit, což následně vede ke ztrátě rovnováhy a pádu uživatele. |  |
 |
|
|
|