Příspěvky uživatele - 168.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mráz - malé plůdky meruněk, 17.4.2014
V Č. Bu. meruňky nebudou, plůdky jsou pomrzlé. Teplota byla-4°, v přízemní vrstvě až -7,5°C.
Roubování peckovin za kůru, 17.4.2014
Takhle to dělám již dvacet let. Podle mého soudu nejlepší způsob uchování.
Pestovani kvetaku - poprve, 17.4.2014
Protože jste je zatím nepřesazovala. Při přesazení je dejte hlouběji, až po první lístky.
Pestovani kvetaku - poprve, 17.4.2014 Obsahuje fotku
Já jsem první květák a salát vyséval do truhlíku začátkem února, v polovině března přesazoval do nevytápěného skleníku a foto je současný stav.
Pestovani kvetaku - poprve, 16.4.2014
Takto velké sazenice květáku, nepochybně rané odrůdy, bych dal ven a rozhodně bych nečekal až po zmrzlých. To by pak taky květák v nástávajícím teplém počasí už nemusel vytvořit dostatečně velký kořenový a listový systém, aby z něj vyrostla kvalitní... celý příspěvek >
Papriky 2014, 11.4.2014
Samozřejmě se může během květu přesazovat. To, že by se během květu paprika neměla přesazovat je míněno tak, že po přesazení papriky pak zpravidla květy odpadnou, protože je rostlina s poškozeným kořenovým balem nedokáže vyživit.
Rozkvétající broskvoně, 20.3.2014 Obsahuje fotku
Včera u nás vykvetla Redhaven, to je o celý měsíc dříve, než v loňském roce.
Kdy stříkat proti kadeřavosti v roce 2014, 20.3.2014
A ještě ke kadeřavosti. Jaké jsou Vaše zkušenosti s možností přenosu kadeřavosti větrem a s kontaminací ošetřených stromů neošetřenými během deštivých a sychravých dnů na konci jara a začátkem léta?
Ještě by mě zajímalo, do jaké míry, zda jen částečně, či stoprocentně, je schopen ten který fungicid zlikvidovat spory kadeřavosti v standartním případě, tedy když po postřiku nějakou dobu neprší a postřik náležitým způsobem ulpí na povrchu stromu.... celý příspěvek >
Tak to užíváte na broskvoně solidní chemický arzenál. Já to rozhodně tak nepřeháním, doposud jsem si vystačil na jaře s jedním postřikem kuprikolem, letos to bylo 9.3..
Podzimní termín výsadby broskvoní, 18.3.2014
Tak dobrá, máte pravdu v tom, že když broskvoň přežije podzimní výsadbu do jara, může mít oproti jarní výsadbě náskok, ale zda bude mít také v následujícím roce o 30% vyšší výnos, to už záleží na více faktorech.
Podzimní termín výsadby broskvoní, 18.3.2014
Ale k čemu je taková výhoda, když stejně v prvním roce po výsadbě by neměly plodit.
Cererit x hnojivo na ovocné stromky, 12.3.2014 Obsahuje fotku
Lovochemie
A co salát do pařeniště?, 12.3.2014 Obsahuje fotku
Rozhodně se není čeho bát, pokud jako újmu neberete stagnaci růstu při méně příznivém počasí. Mám takový maličký pařník jen na sadbu, jen s zeminou, bez podestýlky hnojem a vyséval jsem 5.února,2druhy salátu,květák, zelí,kapustu. Pravda sazenice... celý příspěvek >
Vytahla rajčata, 2.3.2014
To by mě pane Jaroslave zajímalo, co s těmi rajčaty budete dělat celé ty dva měsíce, než je vysadíte ven.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika