Příspěvky uživatele - 168.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Malé bulvy celeru, 4.1.2015
Rozprostřít na mělký talíř a dalším talířem přikrýt. Nic nevypadne a spaří se za chvilku.
Padlí, 4.1.2015
No a ještě stále je tu možnost, zbavit se odrůdy angreštu, která neodolá padlí a nahradit jí odrůdou, která infekci padlí odolá. Takových odrůd je v současnosti dost. Pak nebudete muset ani uvažovat o tom, jakou chemii proti padlí užít.
Pohlubte se, co jste dnes stihli na své zahradě, 23.12.2014
Dnes jsem sklidil poslední mrkev a konečně zasadil česnek.
Česká rajčata, 10.12.2014
Připadne mi, že si anonymní host 156.22 chtěl jen tak zarejpat.
Tipy kde nakupovat hnojiva, 30.11.2014
Třeba někomu pomůže typ na firmu L.E.S. CR. Tam jsem před lety kupoval 25kg balení cereritu, a modrého a bílého kristalonu.
Už rostou, 30.11.2014 Obsahuje fotku
Naprosto souhlasím. Také jsem včera ještě nasbíral.
Už rostou, 21.11.2014
Nejspíš jste tedy méně zkušený houbař.
Už rostou, 21.11.2014 Obsahuje fotku
Typická zimní houba Penízovka sametonohá, zde roste v 650 mnm z pařezu jabloně. Lesní zvěř jí miluje, tak jí musím chránit drátěnkou.
Sklizeň 2014, 21.11.2014 Obsahuje fotku
Máte ještě někdo ve skleníku papriky nebo už jsem poslední? Dnešní foto Hamík
Proč by se měly používat rukavice při práci s motorovou pilou?, 14.7.2014
Předpokládám, že si při práci s pilou v lese občas taky sáhnete na (čerstvé) dřevo plné smůly. A kdo odstraňoval smůlu párkrát z rukou, určitě si příště vezme rukavice.
Vijany rajčat se ohýbají až se lámou, 10.7.2014
Pak mi ale není jasné, proč u něj máte zapíchnutou spirálovou tyč.
První broskvoně dozrávají, 4.7.2014 Obsahuje fotku
A už je sklizeno.
První broskvoně dozrávají, 1.7.2014 Obsahuje fotku
Letošní sklizeň Springcrestu začíná.
8-letá broskev letos nevykvetla. Proč?, 25.6.2014
Tak podle fotky nevypadá, že by strom byl vyčerpaný a neměl dostatek živin. Naopak, listy jsou sytě zelené, velké a píšete, že broskvoň postupně měla více a větší plody. To by mohlo ukazovat na nadbytek dusíku, jehož následkem pak květní pupeny... celý příspěvek >
Spring Crest, 20.6.2014 Obsahuje fotku
Zdravím Vás. Plody už opravdu pomalu začínají červenat. Jen ta úroda letos jaksi není příliš velká. "Přičítám to nedostatku srážek a dost velkému propadu. Dnešní foto.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika