|
Příspěvky uživatele - 149.16
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Které jablíčko vám chutná s blížícím se jarem?, 26.2.2013 Z vlastného sklepu mi už teraz musí chutiť Ontário a Starkrimson a i to už len zopár posledných kúskov. Bajas. |  | Ktoré odrody sú vhodné na vypestovanie semenáčov?, 25.2.2013 Máte za to, že z jadierkami medzi mrazákom a výsevom, treba ešte niečo urobiť, alebo len v príhodný čas vysiať. Ďakujem, Bajas. |  |
|  | Ktoré odrody sú vhodné na vypestovanie semenáčov?, 25.2.2013 Fazuľe som nemal v mrazáku kvôli lepšiemu klíčeniu, no do zeme šli len, ako " z núdze cnosť ", Bajas. |  | Ktoré odrody sú vhodné na vypestovanie semenáčov?, 25.2.2013 Mraziaci box som si nevymyslel sám, nechal som si poradiť. Pred časom som vysadil časť fazuľe z mrazničky a nespomínam si na nejaký veľký rozdiel . Ďakujem a prajem príjemný deň,Bajas. |  | Ktoré odrody sú vhodné na vypestovanie semenáčov?, 25.2.2013 Vypožičal som si minuloročnú tému, po jej prečítaní, i iných príbuzných tém som nenašiel odpoveď : Čo možno očakávať od semiaček udržovaných v mraziacom boxe od októbra s postupným dopĺňaním až do dneška? Časť z nich sú (Spartan,... celý příspěvek > |  | Už postřik na kadeřavost?, 25.2.2013 Ďakujem Vám veľmi pekne za zaujímavú stránku, a zároveň sa ospravedlňujem, ak som sa netrafil tak presne, no i na tej stránke tá J. Morava sa začína pekne od spodu zosvetlovať.A v mapke predpovede na 3 dni je ešte svetlejšia. Ale každopádne ďakujem... celý příspěvek > |  | Jaká choroba či porucha je na jabloni?, 22.2.2013  Možno sa mýlim, no mne to pripadá ako silné napadnutie štítničkou nebezpečnou, alebo odroda jonathan so svojou škvrrnitosťou(viď.obr.). Bajas
|  | Sloupovitá meruňka, 20.2.2013 Benzín a naftu kupujeme v našich krajinách často drahšie ako v "D"a"A", predajci stromkov a iného, sídliaci v bohatších krajinách, by veľmi radi predali všetko za svoje domáce ceny, a myslím, že naši predajci si veľmi radi na predaji noviniek... celý příspěvek > |  | Zahradna pilka, 18.2.2013 Tak ako nožníc i piliek je nepreberné množstvo druhov, ja používam pilku s nápisom SAMURAI cca 3-ím rokom. Zatiaľ som s nňou spokojný, i keď to nieje žiadna superznačka. A dĺžka 18 cm na bežnú prerezávku konárov je dostatočná. Mám i cca 40 cm, no... celý příspěvek > |  | Plíživá vytrvalost starých odrůd, 13.2.2013  2.obrázok.
Nevie mi niekto poradiť, ako sem dostať naraz viacej obrázkov ako 1.
Ďakujem vopred.Bajas.
|  |
|  | Plíživá vytrvalost starých odrůd, 13.2.2013  Nemám také bohaté skúsenosti, no škoricovú renetu som našiel na webe,
pod názvom Zimtrenette. Obrázky prikladám, ak sa mi to podarí.Bajas.
|  | Blenheim?, 11.2.2013  Tento rok si plánujem odrodu navrúbľovať, snáď mi to vyjde.
Prikladám obrázky z Nemeckých stránok pre (Goldrenette von Blenheim).
Myslím, že by to mohla byť spomínaná Blenheimská reneta.
Bajas. |  | Zababčení mladého stromku, 8.2.2013 Ďakujem veľmi pekne za Vašu reakciu na môj, vôbec prvý prispevok v týcto diskusiách. Nákup bol v prvý slávnostný deň otvorenia sezóny predaja. A dá sa nejako rozoznať "preškolkovaný" stromček od nepreškolkovaného?
Ďakujem vopred za radu .... celý příspěvek > |  | Ovocné stromy v pôde s vysokou spodnou vodou, 7.2.2013 Zdravím všetkých priateľov záhrad, potreboval by som poradiť, aké ovocné stromčeky vysadiť na časť záhrady, ktorá sa zvažuje až na 0,50 m -1,20 m od spodnej vody. Záleží od toho aký suchý(mokrý) rok práve je. Jedná sa asi 5-6 árovú plochu, ktorá pred... celý příspěvek > |  | Zababčení mladého stromku, 6.2.2013 Vážený pán Vysloužil, to čo Vás zaráža, sa mi v posledných 2 rokoch deje na jabloniach zakúpených v Plantex-e. Napríklad odroda Kron Princ Rudolf na M9 nákup jeseň 2011 mala na jar 2012 skoro všetky zostaté púčiky po výsadbovom reze premnené na... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|