Příspěvky uživatele - 149.16

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Které jablíčko vám chutná s blížícím se jarem?, 26.2.2013
Z vlastného sklepu mi už teraz musí chutiť Ontário a Starkrimson a i to už len zopár posledných kúskov. Bajas.
Ktoré odrody sú vhodné na vypestovanie semenáčov?, 25.2.2013
Máte za to, že z jadierkami medzi mrazákom a výsevom, treba ešte niečo urobiť, alebo len v príhodný čas vysiať. Ďakujem, Bajas.
Fazuľe som nemal v mrazáku kvôli lepšiemu klíčeniu, no do zeme šli len, ako " z núdze cnosť ", Bajas.
Mraziaci box som si nevymyslel sám, nechal som si poradiť. Pred časom som vysadil časť fazuľe z mrazničky a nespomínam si na nejaký veľký rozdiel . Ďakujem a prajem príjemný deň,Bajas.
Vypožičal som si minuloročnú tému, po jej prečítaní, i iných príbuzných tém som nenašiel odpoveď : Čo možno očakávať od semiaček udržovaných v mraziacom boxe od októbra s postupným dopĺňaním až do dneška? Časť z nich sú (Spartan,... celý příspěvek >
Už postřik na kadeřavost?, 25.2.2013
Ďakujem Vám veľmi pekne za zaujímavú stránku, a zároveň sa ospravedlňujem, ak som sa netrafil tak presne, no i na tej stránke tá J. Morava sa začína pekne od spodu zosvetlovať.A v mapke predpovede na 3 dni je ešte svetlejšia. Ale každopádne ďakujem... celý příspěvek >
Jaká choroba či porucha je na jabloni?, 22.2.2013 Obsahuje fotku
Možno sa mýlim, no mne to pripadá ako silné napadnutie štítničkou nebezpečnou, alebo odroda jonathan so svojou škvrrnitosťou(viď.obr.). Bajas
Sloupovitá meruňka, 20.2.2013
Benzín a naftu kupujeme v našich krajinách často drahšie ako v "D"a"A", predajci stromkov a iného, sídliaci v bohatších krajinách, by veľmi radi predali všetko za svoje domáce ceny, a myslím, že naši predajci si veľmi radi na predaji noviniek... celý příspěvek >
Zahradna pilka, 18.2.2013
Tak ako nožníc i piliek je nepreberné množstvo druhov, ja používam pilku s nápisom SAMURAI cca 3-ím rokom. Zatiaľ som s nňou spokojný, i keď to nieje žiadna superznačka. A dĺžka 18 cm na bežnú prerezávku konárov je dostatočná. Mám i cca 40 cm, no... celý příspěvek >
Plíživá vytrvalost starých odrůd, 13.2.2013 Obsahuje fotku
2.obrázok. Nevie mi niekto poradiť, ako sem dostať naraz viacej obrázkov ako 1. Ďakujem vopred.Bajas.
Plíživá vytrvalost starých odrůd, 13.2.2013 Obsahuje fotku
Nemám také bohaté skúsenosti, no škoricovú renetu som našiel na webe, pod názvom Zimtrenette. Obrázky prikladám, ak sa mi to podarí.Bajas.
Blenheim?, 11.2.2013 Obsahuje fotku
Tento rok si plánujem odrodu navrúbľovať, snáď mi to vyjde. Prikladám obrázky z Nemeckých stránok pre (Goldrenette von Blenheim). Myslím, že by to mohla byť spomínaná Blenheimská reneta.  Bajas.
Zababčení mladého stromku, 8.2.2013
Ďakujem veľmi pekne za Vašu reakciu na môj, vôbec prvý prispevok v týcto diskusiách. Nákup bol v prvý slávnostný deň otvorenia sezóny predaja. A dá sa nejako rozoznať "preškolkovaný" stromček od nepreškolkovaného? Ďakujem vopred za radu .... celý příspěvek >
Ovocné stromy v pôde s vysokou spodnou vodou, 7.2.2013
Zdravím všetkých priateľov záhrad, potreboval by som poradiť, aké ovocné stromčeky vysadiť na časť záhrady, ktorá sa zvažuje až na 0,50 m -1,20 m od spodnej vody. Záleží od toho aký suchý(mokrý) rok práve je. Jedná sa asi 5-6 árovú plochu, ktorá pred... celý příspěvek >
Zababčení mladého stromku, 6.2.2013
Vážený pán Vysloužil, to čo Vás zaráža, sa mi v posledných 2 rokoch deje na jabloniach zakúpených v Plantex-e. Napríklad odroda Kron Princ Rudolf na M9 nákup jeseň 2011 mala na jar 2012 skoro všetky zostaté púčiky po výsadbovom reze premnené na... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika