Příspěvky uživatele - 164.73

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sterbinovy filtr, 26.7.2013
To je i můj názor - odzkoušený systémem pokus/omyl. Ta voda nesmí padat shora z výšky. Na originál.štěrbinovém filtru vždy přetéká hranu "něčeho" - tak jako voda na jezu.... Potom to funguje a zůstává nečistota na sítu.Ještě jsem vyzkoušel, že pokud... celý příspěvek >
Projekt jazierkovy vysavac, 17.7.2013 Obsahuje fotku
Já jsem ten sud zkoušel taky - bez úspěchu.1.pokus byl 1m3 kontejner na du zvaný IBC - pop připojení průmysl.vysavače za 15 vteřin zmenčil objem o třetinu - vcucl se.2.pokus pevný sud - to samé přikládám foto. Má ještě někdo nějaký nápad?? mně se... celý příspěvek >
Sterbinovy filtr, 17.7.2013 Obsahuje fotku
OK.Já jsemto taky dělal na zkoušku. Bedny jsouklasika průmyslové.Přepážku mám z extrud.polystyrenu šedé barvy - to tam trochu zkresluje.Jinak tam mám nahoře- jak je přepad -kousek poplastovaného plechu.Zjistil jsem, že pokud ta voda padá z výšky na... celý příspěvek >
Sterbinovy filtr, 15.7.2013 Obsahuje fotku
Zdravím všechny příznivce jezírek. Protože ho taky budujeme, tak přidávám pár postřehů.Koupací jezírko obsah cca 35 m3. Filtrace dom.výroby -  zatím bez UV lampy, ale tento týden to musíme vyřešit - zelená voda. Ohledně štěrbin.filtru  -... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika