|
Příspěvky uživatele - 1.101
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nejaromatictejsi odruda, 22.7.2013  Odrůdu Velharda na myrobalánu pěstuji na Hlučínsku již asi 15 let, rodí vcelku pravidelně, viz foto, chuť je velmi dobrá, zrovna mi dozrává.Je poměrně mrazuodolná.V některých letech měla dost odpadu, letos to vypadá velmi dobře. |  | Meruňky Pincot a Kioto, 17.7.2013  Zde na foto je odrůda Kioto, stromek je znova zapěstovaný, asi před třemi lety stromek pravděpodobně zmrzl, ale obrazil nad srůstem s podnoží.Zapěstoval jsem ho během dvou let do této podoby. Oblast Hlučínsko, cca 220 mnm. |  |
|  | Meruňka Tsunami, 17.7.2013 Stromek odrůdy Vesny, která mi uhynula na mrtvici byl mladý, asi pětiletý, ještě ani nekvetl, takže po úpravě půdy kompostem a provzdušněním rigolací nemám obavu vysadit meruňku novou.Zajímavé ale je, že podnož uhynulé meruňky (Wang.) obrazila, skoro... celý příspěvek > |  | Meruňka Tsunami, 16.7.2013 Meruňka je prozatím od nákupu založená v hromadě zeminy s jinými stromky, své trvalé místo na zahradě dostane na podzim.Ale příjemně mne překvapila úrodností.Foto je z 3.7.Nadmořská výška je asi 220 mnm, oblast Hlučínsko. Letos mi odešla... celý příspěvek > |  | Meruňka Tsunami, 15.7.2013  Má někdo již nějaké zkušenosti s touto odrůdou meruňky?Já ji mám rok, zarodila poprvé. |  |
 |
|
|
|