Příspěvky uživatele - 53.122

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 15.7.2013
Neni pokusna stanice nejak spatne sestelovana? Mam nastavenou Lipu u H.B. cca 500 m.n. a hodnoty jsou tam daleko pokrocilejsi. Napr. obalec jablecny - 1. generace - pocatek lihnuti housenek - klasicke insekticitidy - 7.7, tj. minulou... celý příspěvek >
Květák a Brokolice, 15.7.2013
O nedostatku siry psal pan Ivan v souvislosti s kvetakem a vyssi potreba siry u kostalovin je uvadena. Vyssi potreba siry u malin ci jineho drobneho ovoce obvykle explicitne uvadena neni, coz neznamena, ze deficit nemuze nastat. Ale pokud Vas to... celý příspěvek >
Jiste jsem nemyslel prevapneni 'globalni', ale 'lokalni' na zahonech po hnojivech a vapneni, ktere jste uvadel. Vase sirodeficitni teorie mne nepresvedcila, zvlast pokud pouzivate Cererit (ve starsim je uveden obsah siry 15%, v novejsim, ktery... celý příspěvek >
Tak jste mel mozna pudu prevapnenou, coz neni totez jako nedostatek siry. Rovnez mam dvoumetrove maliny i vyssi, zastihavam je na cca 1.80 m a nikdy jsem je siranem amonnym nehnojil. Maliny hnojim uplne stejne jako jahody (bezchloridovy ci... celý příspěvek >
V Cereritu by take mela byt sira, resp. sirany. Pro drobne ovoce (jahody, maliny) je rovnez vhodny siran draselny. Cimz nerikam, ze siran amonny je nevhodny, jen mne zajimaly zkusenosti. Ja jsem si ho koupil pro obcasne prihnojovani kanadskych... celý příspěvek >
Co patří a co ne do kompostu, 15.7.2013
Je to tak, jak pise pan Vyslouzil. Drive jsem do kompostu daval prakticky vse, nyni mam 2 kompostery na bezny odpad (cca 1 m3) a 2 hromady na 'nebezpecny' odpad (brambory, rajcata, jahody - prosypavam dusikatym vapnem). Palit je to... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika