Příspěvky uživatele - 124.31

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výběr křovinořezu, 6.8.2013
To jste ale spočítal hektar pane... 2x5000 se rová 10000 m2, jestli se nepletu.   Tazatel má v tomto tvaru jen 2x1250m tedy čtvrt hektaru. Možná si chce napřed ujasnit co je co
Jakou pilu koupit na chalupu a na praci kolem domu?, 5.8.2013
Podle mě, jestli máte v cajku za 2 tisíce k mání tu malou HQ, kašlete na to a vemte ji. Provozuschopnou ji za to samé prodáte, kdyby nestačila. Vedle 365 mám doma 236 za pár peněz z obi nebo odkud a na šmrdlání kolem baráku si ji beru... celý příspěvek >
Výběr křovinořezu, 5.8.2013
To je jednoduché, pracuje horším strojem, ale pracuje. Lepší než na splátky, špičkovej třeba. A co financí se týče, je to skoro jedno- když uvážím stroj řekněme za 5000,- vydrží mi 2 roky (záruka). Jakou hodnotu bude za dva roky... celý příspěvek >
To je sice fakt, dá se říci že v praxi se zaplatí i dřív, když je zakázka, ale doma při sekání zahrad vám jaksi ty peníze ve šrajtofli nepřiskočí, proto s ohledem na kupní sílu normálních lidí se asi dá chápat, že někdo nevytáhne jen... celý příspěvek >
Koupě auta není jiná, mám-li šestičlennou rodinu, nekoupím si přese pětimístný auto, jen proto že je levnější a třeba kvalitnější... Je to to samé, mám li deset tisíc limit peněz a louku jako hrom, tak asi nekoupím nejslabší značkovou mašinu,... celý příspěvek >
Krovinorez pro pastviny nad 8000m2, 26.7.2013
JJ, s tím se dá souhlasit, objem 46 je asi optimální pro většinu práce, jen do lesa málo na silné klacky. Dokoupil bych k tomu profi postroj od HQ a těžký 3zubý nůž průměr 300, síla 4 mm (nevím co je ve výbavě originál) a musí to být... celý příspěvek >
Krovinořez z Lidlu - Florabest - zkušenosti, 25.7.2013
U křovinořezu za 3 tisíce to klidně může být životnost, ty 3 roky... zase je třeba soudnost, kdyby vydržel 10 let intenzivního provozu, museli by číňani být kouzelníci, a to rozhodně nejsou.  Tvrdím, že když mašinka za 3 tisíce vydrží 3... celý příspěvek >
Krovinorez Partner B325 nestartuje, 19.7.2013
jj, membrána má nárok, z roku 2000. A nedostaneš tam benzín ani omylem, pokud je KO. A kouknout jak vypadají gufera na klice, pokud je kolem mastno jakoby z nich tekl olej, zkusit výměnu, je to za pár peněz. Ale pokud běží na start sprej a pak... celý příspěvek >
Pozor - křovinořez Hecht 145 BTS, 19.7.2013
No, do Číny jezdím pracovně několikrát do roka. Kvalitu si umí udělat i špičkovou, technologie není celkem problém, ale to po nich nikdo z Evropy nechce, protože cena by byla podobná jako tady, tak nač to tahat z Asie. Chce se po nich... celý příspěvek >
Pozor - křovinořez Hecht 145 BTS, 18.7.2013
Tak, renomované značky asi opravdu mají cenový prostor na lepší sledování kvality, zaškolení a podporu servisu atd., ale ani zde nelze závady zcela vyloučit. Teoreticky ale, pokud by někdo špatně poskládal v servisu třeba štillku, výsledek... celý příspěvek >
Pozor - křovinořez Hecht 145 BTS, 17.7.2013
Bohužel, v souladu s platnými zákony budete muset čekat na třetí závadu, to nic ve zlém, ale je to tak. Leda by vám prodejce vyšel vstříc, jak se říká na vlastní triko, ale sám pak bude mít problém uplatnit totéž u svého dodavatele. Z tohoto pohledu... celý příspěvek >
Husqvarna 240e nový model, 16.7.2013
Důvod?? konkrétně... sice to sem nepatří, ale jednak se to v praxi osvědčilo a druhak to často doporučují i výrobci.
Technika sečení křovinořezem, 16.7.2013
Zdravím mrkněte na bezčepovou univerzální 2lanková hlavu nad 33 ccm Oregon. Automat nemám, omlouvám se, myslel jsem poloautomat. Plně automatickou neznám, neměl jsem.  Mám tu bezčepovou, ale už bych do ní nešel, je dobrá, ale na výměnu se musí... celý příspěvek >
Husqvarna 240e nový model, 15.7.2013
 Pro naftu?? Benzín. 6-8 % když má přijít větší mráz. Důležité je ale to udělat včas, když už mrzne hodně a nafta ztuhla, nenaděláte nic... Takže, večer tam dám 5 litrů benzínu a za ním 70 nafty a dojedu k baráku, abych to dostal do filtrů a... celý příspěvek >
Technika sečení křovinořezem, 15.7.2013
záleží na stroji a hlavně noži... Já preferuji těžký 3z nůž, tam jedu víc plynu do záběru a na míň plynu dočistím zpětným tahem. V hustém jedu tam výš a zpět po zemi, ale to za předpokladu, že neskládám do řádku. Skládání do řádku je hlavně o... celý příspěvek >
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika