Příspěvky uživatele - 5.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pěstování rajčat 2013, 21.1.2013
Mirku máte pravdu, že ne každé semínko má tu sílu, aby se děložním lístkům podařilo zbavit se slupky ze semena. V normálním případě ani tyto rostlinky nepřesazuji, v tomto případě jsem se snažil slupky zbavit, více méně se mně to povedlo(zůstaly tam... celý příspěvek >
Pěstování rajčat 2013, 21.1.2013
Já jsem včera přesadil všechny rostlinky určené ke klonování a roubování. Výsev byl skoro 100% úspěšný. Jen Datterino vyklíčilo s děložními lístky v obalu semena, Zkusil jsem ten zbytek opatrně odstranit, ale nevím jestli z toho něco bude. Tak jsem... celý příspěvek >
Proč bio osivo?, 20.1.2013
A včera jsem v obchodě viděl, že jich SEMO má aspoň třikrát tolik (včetně rajčat)                Mr Big
Seminka s vlastni zahradky, 20.1.2013
Když jsem takhle brouzdal po internetu, tak jsem narazil na zajímavou stránku o genetice u šlechtění např.rajčat srozumitelnou i nám laikům.
Zemina pro výsev plodové zeleniny - namíchání a propaření, 19.1.2013
Zase se budu jednou rouhat.Nikdy jsem nepropařoval zeminu pro plodové zeleniny (jak doporučuje veškerá literatura) a také ji nebudu nikdy propařovat. Naposledy jsem propařoval zeminu tehdy, když jsem vyséval kaktusy- v tomto případě se mně to zdálo... celý příspěvek >
Nejchutnější rajčata, 18.1.2013
Ještě jednu perličku z toho hodnocení rajčat. Na čestném 76. místě se umístila bifteková odrůda Mariana´s peace (mařenčin mír?), dle jednoho webu pěstovaná před rokem 1900 v Československu (snad RU?). Máte někdo nějaké informace o této... celý příspěvek >
Seminka s vlastni zahradky, 18.1.2013
Já bych po tom, jak je možné prodávat nějaké nové rajče aniž by bylo zapsáno v katalogu ani nepátral. Díky za to, že na trhu novinky jsou.Pro informaci na webu dobrasemena.cz je uvedeno přesně toto: "Je smutné, že současná legislativa neumožňuje... celý příspěvek >
Paradajky - skorý výsev, množenie odrezkami, 18.1.2013
Já taky používám klasickou tužku.Jen pochybuji, že by mé křehké sazenice tu manipulaci jak je předvedeno na videu přežily.     Mr Big
Seminka s vlastni zahradky, 18.1.2013
Předem Vám děkuji za Vaši odpověď. Souhlasím s tím, že šlechtění je náročná dlouhodobá práce s ne vždy kladným výsledkem. Jsem amatér, nejsem vzdělaný v příslušných oborech, o klasickém šlechtění mám jen všeobecné informace z tiskovin a o nějaké... celý příspěvek >
Proč bio osivo?, 17.1.2013
Aby mne někdo nepodezíral, že to je můj názor. Já bych se nikdy takto nevyjádřil a jen mne to zarazilo u tak významné osoby, která se presentuje jako odborník v oboru.         Mr Big
Seminka s vlastni zahradky, 17.1.2013
Napsáno pěkně, ale tendenčně, jediné co z toho vyplývá je: nepěstujte semena (snad jen fazole). Zamlčovány jsou skutečnosti jak lze ochránit rostliny před nežádoucím opylením, nabídka hybridních semen na tuzemském trhu, atd.Článek je opravdu tak... celý příspěvek >
Proč bio osivo?, 17.1.2013
Také mne to zajímalo co jsou ty bio osiva. Na webu zahrádkářů jsem se dověděl od jednoho významného člena ČSZ: "Firma produkuje bioosiva jen pro ty fanatiky, kteří si myslí, že "bio" a "eko" je to jediné, co zachrání svět." Asi myslel ty... celý příspěvek >
Nejchutnější rajčata, 16.1.2013
Mám také tuto zkušenost, ale... prostě pro mne je to výzva.              Mr Big
Popel na zahradu?, 16.1.2013
Já bych měl dotaz.  Píšete pigmenty papíru by neměli obsahovat těžké kovy. To je Vaše doměnka nebo vycházíte z nějakých relevantních informací? Mě by třeba zajímalo, jakými barvami jsou tisknuty noviny MF i dnes, protože jich mám poměrně... celý příspěvek >
Nejchutnější rajčata, 16.1.2013
Tak jsem si tu tabulku zevrubně prostudoval.Nejvíce mne zaujala desátá příčka Tigerelly (z 268 hodnocených rajčat). Loni jsem ji pěstoval a jednoznačřně jsem ji odsoudil jako nechutnou (snad jen srovnatelnou s další pruhovanou odrůdou Duo), velké... celý příspěvek >
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika