Příspěvky uživatele - 5.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rychlení keříčkových rajčat, 5.2.2013
Na něčem takovém také pracuji, jen nechci pěstovat keříčkovou odrůdu, ale Stupické polní rané (pokud se mně roubování povede, tak roubované)- 52 dní od rozvití květu do uzrání rajčete. Testovat teploty chci v březnu (bez rostlin) a okolo 1.dubna... celý příspěvek >
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 5.2.2013
Chuť je značně zapeklitá věc. Já například žlutá rajčata nemusím a Duo bych přirovnal k Tigerele- pro mne jednoznačně nejhorší dvě odrůdy rajčat. Je vidět, že každý máme chuť na něco jiného, ale to je vpořádku.          ... celý příspěvek >
Zelenina na poli, 5.2.2013
Když Vám to někdo dobře zoře, tak se to celé obrátí, tráva se dostane dospodu a bude sloužit jako výživa. Roundupem byste spálila jen zelené vršky trávy a drny by stejně zůstaly a vytrvalé plevele  (např. pýr, svlačec atd.) by tento jarní... celý příspěvek >
Zelenina na poli, 5.2.2013
Zorejte to, srovnejte to a pěstujte. Nerozumím tomu proč to chcete teď na jaře stříkat Roundupem.                  Mr Big
Rajčata hydroponicky a aeroponicky, 3.2.2013
Pavle, pravděpodobně Vám jde o odrůdy, které jsou dostupné v ČR. U nás jsou dvě firmy, které se zabývají šlechtěním rajčat: SEMO MORAVOSEED Je tady ještě jedna větší obchodní organizace prodávající sortiment těchto firem zejména v... celý příspěvek >
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 3.2.2013
Pokud to vyjde, tak z Anglie- nenakupuji ji sám (neumím to), ale dostal jsem nabídku něco si tam objednat, tak jsem to využil.                               Mr Big
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 3.2.2013
Pokusím se to dát dohromady: Bifteková z loňska-Beefmaster, Cuor di Bue, Brutus (ne);Nové-Brandywine Red, Brandywine Black, Beefsteak, Delicious, Black Trufle, Japosnkij Trjufel, Cherokee Purple, Marmande, Costolluto fiorentino, Costoluto... celý příspěvek >
Okna na sever, 3.2.2013
Pro paní Ribanu: Pokud tomu dobře rozumím, tak jste si odebrala semínka z plodů, které Vám vyrostly na kupovaných sazenicích. Problém je v tom, že například u rajčat se jednalo pravděpodobně o rajčata F1 a i u ostatních mohlo jít o hybridy- u tykví... celý příspěvek >
Okna na sever, 3.2.2013
On je problém, když napíšete na tomto webu, že jste měřil osvětlení z okny a naměřil jste na obou oknech zhruba stejné osvětlení 900 Lx, tak se o to nikdo nezajímá. Když napíšete ať se lidé podívají jaké jsou stíny, když je zatažená obloha tak se... celý příspěvek >
Kapusta - zelí, odroda Predzvest, 3.2.2013
Klasický česko - slovenský jazykový problém. Předzvěst je kél a zpracovat se jinak než na přímý konzum nedá (jen zmrazit).U nás se kvasí zelí, na Slovensku to samé, jen se tomu říká kapusta.                ... celý příspěvek >
Okna na sever, 2.2.2013
V případě, že nesvítí slunce, tak je v severním okně stejně světla jako v okně jižním. Jedná se totiž o světlo rozptýlené pochopitelně od slunce. Zkuste si zítra (pokud nebude slunce) stoupnout za budovu a zkuste najít nějaké místo, kde bude menší... celý příspěvek >
Trvanlivé jmenovky s odrůdami, 2.2.2013 Obsahuje fotku
Já používám jmenovky vyříznuté z plastu (lze použít jakýkoliv). Na ně lepím údaje vytisknuté na laserové tiskárně na omyvatelnou folii prodávanou v obchodech s etiketami pro PC. Vzadu je napsáno AVERY- bisher 4775. Na obrázku mám jmenovky použité v... celý příspěvek >
Pěstování rajčat 2013, 2.2.2013 Obsahuje fotku
Já jsem loni zkoušel Philovu spolu se Startem F1 a San Marzanem 3 na zvláštním záhonu částečně v polostínu. Na žádné z těchto odrůd se ale plíseň bramborová po dobu celé sezóny neobjevila. Někdy začátkem září jsem zjistil plíseň bramborovou na... celý příspěvek >
Sazenice rajcat - proc tak vytahla?, 1.2.2013
Na tomto a jiných vláknech je plno zajímavých příspěvků. Ale většina je jich jen pod nějakým číslem. Jak mám věřit příspěvku od autora, který není schopen se zaregistrovat. Registrace pochopitelně neříká nic o tom, kdo autor je, ale mohu sledovat... celý příspěvek >
Závěs, spony, vystužení na rajčata, 1.2.2013
Nikdy jsem nic takového neviděl (jen jednou na nějakém americkém webu), nikdy jsem nic takového nepotřeboval. Až loni, když jsem začal pěstovat bifteková rajčata, tak na jedné rostlině Beefmasteru F1 jsem na vijanu měl tři dozrávající frajčata, každé... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika