|
Příspěvky uživatele - 105.119
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Moc květů lldi, odstranit listy?, 14.7.2013 Jak často a čím hnojíte? |  | Moc paprik u Amy?, 14.7.2013  Dojdou všechny, na malé rostlině mám asi 15 plodů malých amy paprik. Dorostou všechny? Nebo budou zakrslé? :) |  |
|  | Noční teploty kolem 5 stupňů, 24.5.2013 ok, děkuji za info, jak papriky tak rajčata již nasazují ke květům a tohle počasí se jim zrovna nelíbí, úrada bude opožděná :( |  | Noční teploty kolem 5 stupňů, 24.5.2013 Co to udělá s rajčaty a paprikami? Připomínám, že je mám na balkoně v 8. patře, samozřejmě nezatepleném. Mám se toho bát? Bohužel místo, abych je dal dovnitř moc nemám :-/ |  | Paprika Beros uvadlá, 28.4.2013 Ráno jsem přišel na balkon a paprika beros má uvadlé listy, občas se tomu tak stane, když na ně praží velké sluníčko, ale teď se mi to nelíbí... Co s tím? :-/ vláhy má dost.. |  |
|
|
|