|
Příspěvky uživatele - 160.165
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Prepad plodov slivky, 15.7.2013 Jasně, že se raduju z množství nasazených plodů. Nevadí mi to, jen jsem prostě nedovedl pochopit, proč ten starý strom, který jsem už chtěl shodit, se najednou dostal do takové kondice a v kontrastu s tím je Jojo, které má modřiny. Ano, ty se na Joju... celý příspěvek > |  | Prepad plodov slivky, 14.7.2013 Vzpoměl jsem si, že jsem před 3 lety na začátku léta použil Roundup k likvidaci trávy u plotu. Kousek od plotu je stará švestka a v plotě bylo vpleteno taky pár výhonů asi z jejích kořenů, ty jsem taky pokropil. A ta stará švestka pak měla všecky... celý příspěvek > |  |
|  | Co patří a co ne do kompostu, 14.7.2013 Řekl bych, že nemáte pravdu v tom, že plíseň v našich zeměpisných šířkách neumí přezimovat. Vzpomeňte si na houby v lese - podhoubí normálně přežívá. A navíc, uvnitř v kompostu nemusí mrznout ani v zimě. |  | Co s ní?, 12.7.2013 Že by nechtěná kapka nějakého herbicidu? |  |
|
|
|