Příspěvky uživatele - 209.78

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jabloň vhodná na mušt, 3.4.2014
Opravdu máte s moštováním Strýmek dobré zkušenosti??? Já ač jsem velký přítel obrovských starých stromů jsem ji bez lítosti skácel.(Přeroubovat díky svému obřímu vzrůstu nešla). Několik Boskopských naštěstí ještě šlo. Ty se sice moštovaly o něco... celý příspěvek >
Zivy plot z thuji a soused, 13.7.2013
dnes jsem meril a jsou 65 s tim, ze chci dodrzet rozmer plotu 60 sire vyska 120 tzn, ze mam na projiti pro zarovnani 35 cm-bude to sice na tesno.
Čištění a údržba křovinořezu, 13.5.2012
A navíc pružina začne rezivět. Koupání křovinořezu nedoporučuji. Občas např. WD proti vlhkosti a nechat po práci oschnout, aby kovové díly nebyly dlouho ve vlhku.
Zahradni traktor Vari Pony, 12.8.2011
Souhlas, Vari s Hondou mohu jen doporučit.
Honda GCV 160 - maximální otáčky, 3.5.2011
Vy jste se ptal, zda je možné nastavení bohatosti směsi. U plně funkčního motoru byste změny nastavení poznal. Kolik provozních hodin motor má? Toto období jsou žně na problémy s déle odstavenými a špatně uskladněnými motory.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika