Příspěvky uživatele - 175.130

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Smrkový živý plot, 6.4.2011
 Dobrý večer. Děkuji za pochvalu. Smrkový živý plot na snímku je stár 11 roků. Perfektně odklání sněhové návěje, studené větry a zvídavé oči kolemjdoucích. Tento plot jsem poprvé zastřihnul až terminály dosáhly požadované... celý příspěvek >
Výsev okurek - na Vysočině, 5.4.2011
Dobrý večer. Já jsem dneska taky zasadil nakladačky a hadovky. Stejnou otázku jsem si taky položil. Zdeněk
Vetrolam, 3.4.2011
Dobrý večer. Bydlím na Šumavě .Zde je jiné klima, málo úživná a kamenitá půda. Větší množství srážek. Jistě budete se mnou souhlasit, že borovic existuje několik druhů.Zde rostou borovice říká se jim Blaka. Jsou to velice husté... celý příspěvek >
Rychle rostouci strom se stinici korunou, 2.4.2011
Dobrý večer. Je to již starší vlákno. Já bych tam dal jilm. V 1 000 m.n.m. nám rostl i 150 cm za sezonu. Na podzim se krásně vybarvuje, snáší řez a stačí mu velice kamenitá půda. Zdeněk
Vetrolam, 2.4.2011
Dobrý večer. Jako první nárazovou bariéru bych dal na husto borovice. Za tyto borovcice bych nasázel zase nějaký jehličnan. Proč? Jehličnany jsou nenáročné rychle rostou a hlavně v zimě to bude chránit. Já mám udělalný živý plot smrkový 180 - 200 cm.... celý příspěvek >
Ořešáky versus smrčkový plot a jabloně, 1.4.2011
Dobrý večer. Máte smysl pro humor"plukovníku" a to je dobře. Ta roztříštěná koncepce - když něco dělám tak se vždy snažím, aby dílo hotové zapadalo a navázalo do celkové koncepce a mohl jsem na tom dále stavět. Vy chcete sázet stromy, až... celý příspěvek >
Ořešáky versus smrčkový plot a jabloně, 31.3.2011 Obsahuje fotku
Dobrý večer. Tak jsem tu diskuzi celou přečetl. Padlo zde mnoho užitečných rad. Našel jsem v nich poučení. Docela mě rozesmála věta že vám hrozí teroristický útok a vše je tajné.Beru to tak, že zítra je 1.4. 2011. Nyní již vážně. Na přiložené fotce... celý příspěvek >
Rychlerostoucí smrk, 30.3.2011 Obsahuje fotku
Dobrý večer. Včera jsem řekl že přidám fotky. Tak tady jsou. Borovička 180 cm věk? U nás ji máme 10 roků. Jedlička 140 cm věk? U nás je 8 roků. 
Smrkový živý plot, 30.3.2011 Obsahuje fotku
Dobrý večer. Na jeden metr dejte i 4 kusy cik - cak. Zdeněk
Co vám právě kvete a raší, 30.3.2011 Obsahuje fotku
Dobrý večer. Šumava 764m.n.m. Za kůlnou je ještě sníh, ale sněženky jsou venku. Na přiložené fotce je Lýkovec jedovatý - krásně kvete a voní. Na druhé fotce je stav ve skleníku.  Jaro je zde - život je krásný. Zdeněk
Co dělat, aby staré jabloně neplodily, 29.3.2011
Dobrý večer. Aby vám na jabloních nerostala jablka potom musíte udělat velice hluboký jarní řez. Tudíž jabloně vám nasadí místo do plodnosti do růstu dřeva. Má to však jeden háček. Jaký ? Strom silně zmladíte a pokud jsou ještě v dobré... celý příspěvek >
Rychlerostoucí smrk, 29.3.2011 Obsahuje fotku
Dobrý večer. U smrků lze bez obav zaříznout i více. Bude to vypadat hrozně, ale je třeba na posledním přeslenu vyvázat dvě i tři protilehlé větve tak, aby si strom z těchto větí utvořil nové terminály. Vlastně během jedné sezony vytvoříte dvoják/... celý příspěvek >
Rychlerostoucí smrk, 27.3.2011
Dobrý večer. Každý strom udržíte "na uzdě" když budete uplatňovat zásady, které se používaní při pěstování bonsají. Ten strom může měřit třeba 20 cm ve svém věku 40 roků, nebo 5 metrový strom ve věku taky 40 roků. Zdeněk 
Rychlerostoucí smrk, 26.3.2011
Dobrý večer. Smrk vám za jednu sezonu přiroste třeba 1 cm a při dobré výživě i 1 metr. Vše záleží na světlu, vodě a výživě. Vánoční stromeček uříznou třeba i 50 letý, když má pěknou horní použitelnou část. Jak tomuto vandalství zabránit? Sázejte již... celý příspěvek >
Pletivo na ochranu proti hrabošům, 26.3.2011
 Dobrý večer. Když uděláte takové klece, potom nás hraboši a jiné kousavé potvory nemusí obtěžovat. Přeji bohatou úrodu. Zdeněk
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika