|
Má někdo skušenost s bazenem Havaj s trubkovou konstrukcí?, 12.8.2012  Máme bazén Havaj s teakovým obložením od r. 2010. Dle rady známého jsme zakoupili 8cm široký popruh s ráčnou a pod obložením jsme jej přepásali, dále zazimovali dle návodu Mountfieldu a bazén zimu přežil. Největší nebezpečí těchto bazénů na trubkové... celý příspěvek > |
 |
Jakou benzínovou rotační sekačku?, 28.7.2012 No to by mě zajímalo. Zrovna chci JM36 koupit. Pravda budu většinou mulčovat. Jestli je to jak píšete ta ztrácím důvěru. Není zrovna levná. |
 |
|
 |
Jaký strom vysadit do předzahrádky k chalupě - č. Sibiř, 14.11.2011 Samozřejmě co člověk, to oblíbený strom a návrhů může být tisíc.
Já bych se toho ořešáku nebál. Je to krásný a užitečný strom a pokud vám nebude stínit okna, ho klidně vysaďte. Odstup 5m od sousedního pozemku je dostatečný.
Pokud chcete něco... celý příspěvek > |
 |
Rybíz červený - choroba?, 14.11.2011 Je to lišejník. Sám o sobě je neškodný, ale doporučil bych kůru okartáčovat. Ta prasklina možná bude potřeba ošetřit |
 |
Neznámé hromádky v trávě, 11.11.2011 Buďte rád, že je máte. Není užitečnějšího tvora pro úrodnost půdy. Můžete to na jaře uválcovat. |
 |
Vrba druh?, 10.11.2011 To je Salix alba 'Tristis', smuteční vrba, jestli se nepletu |
 |
Znáte někdo tento keř?, 8.11.2011 Ovšem brslenu se podobá už tím, že se slovensky řekne bršlenec :) |
 |
Znáte někdo tento keř?, 8.11.2011 Aha, už to mám. Zimokeř. To fakt slyším poprvé. Michal |
 |
Znáte někdo tento keř?, 8.11.2011 Že by nějaký zimolez? Michal |
 |
Prosím o identifikaci odrůdy, 6.11.2011  Ještě řez |
 |
|
 |
Prosím o identifikaci odrůdy, 6.11.2011  Dobrý den,
prosím o pokus o identifikaci. Jedná se pravděpodobně o nějakou starší odrůdu.
Děkuji Michal |
 |
Cypřišek? Poraďte prosím, 5.11.2011  jeste posilam detail vetvicky |
 |
Cypřišek? Poraďte prosím, 5.11.2011  Dobrý den, chtela bych vas poprosit o radu co je to za rostlinu? (pry nejspise cyprisek) Kamarád ho mel 5let na zahrade v kvetniku a nikam se mu nehodil-pry by ho spalil :(. Tak jsem si ho vzala:) Rada byzh vedela co to je - abych vedela kam ho... celý příspěvek > |
 |
Co je to za keř?, 30.10.2011 Takže od rodového jména existuje sirup, zatímco od druhového omáčka? |
 |
Kam vysadit jabloně a další?, 12.10.2011 Dovolte otázku: Možná to má své důvody, ale proč neumístíte dům na severní stranu pozemku, abyste měl většinu zahrady na jih? Anebo alespoň více vpravo, západní strana je také hodnotná.
Já jsem také uvažoval o výsadbě stromů před stavbou domu, ale... celý příspěvek > |
 |