|
Příspěvky uživatele - 208.21
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Prosím o identifikaci rostlin z fotografií, 28.5.2013  Co je to prosím za rostlinu - keř? Má fialový květ. |  | Prosím o identifikaci rostlin z fotografií, 28.5.2013  1. vysoká trvalka v popředí, 2. kvetoucí keř, 3. a 4. skalničky? |  |
|  | Vistárie - zakrslá forma Wisteria Amethyst falls, 21.5.2013 Ach jo, myslela jsem, že bude tato Vistárie naopak příjemně vonící... ikdyž dočetla jsem se, že: " má slabou vůni, která asijské vistárie vůbec nepřipomíná" :-/. Potřebovala bych ale poradit na jaké stanovišti ji vysadit. Bude-li se mi popínat, nebo... celý příspěvek > |  | Prosím dokáže někdo určit z fotografie, o jaký keř se jedná?, 21.5.2013 Děkuji mockrát za odpověď, když nyní vím, o který keř se jedná, snadno si o něm další informace vyhledám :-) |  | Prosím dokáže někdo určit z fotografie, o jaký keř se jedná?, 21.5.2013  Prosím o označení druhu keře z fotografie. Je to keř vhodný do živých plotů? Děkuji za případnou odpověď, nevím, kam jinam se obrátit. |  | Vistárie, 16.5.2013 Chtěla jsem se zeptat, jedná se o Wistarii frutescens - amethyst falls? Vyrůstá prý do výšky jen tak 2 m? Když to není klasická popínavka, jak uvádíte, jaké stanoviště pro ni doporučujete? |  | Vistárie - zakrslá forma Wisteria Amethyst falls, 16.5.2013 Nikde jsem se o tomto druhu Wistárie nedočetla. Nevím, do jaké výšky nám může vyrůst a kam jí tedy vysadit? Nějaké informace jsem našla na internetu. Píše se o ročním přírůstku 20-30 cm... plot nám asi nepopne, že?
|  | Kanadská borůvka Vaccinium Corybosum, 28.4.2013 Myslela jsem si, jestli se pod touto návěskou neprodává nějaká určitá odrůda. V Baumarktu jsme koupili 3. borůvku, zde již byla odrůda určená - Goldtraube 71, tak snad to nebude ta samá :-) |  | Kanadská borůvka Vaccinium Corybosum, 27.4.2013  Zakoupila jsem dva keříky kanadské borůvky bohužel u nich nebyla uvedena odrůda. Prodejce také nedokázal určit. Dodavatelem je floramedia, číslo produktu FLBN0516. V popisu se uvádí, že výška této rostliny je cca 125 cm, kvete v květnu a plodí od... celý příspěvek > |  | Co s plísní na zakoupených sazenicích růže?, 13.4.2013 Děkuji za rady :-), snad se nám růžičky uchytí a pokvetou. |  |
|  | Co s plísní na zakoupených sazenicích růže?, 12.4.2013 Se zahrádkou teprve začínáme. Nakoupila jsem pár rostlin a když jsem doma růže z igelitu vybalila, všimla jsem si té plísně. Je na místech - ploškách, kde byli růže zastřihovány. V jedné části zasahovala až do dřeva, tak jsem ji odstřihla. Mohl by... celý příspěvek > |  | Co s plísní na zakoupených sazenicích růže?, 12.4.2013 Zakoupila jsem na jaře růže v igelitovém obalu, který sice měl pár větracích otvorů, ale přesto v něm jsou sazenice růží zapařené a na několika místech pokryté plísní. Bohužel jsem si toho všimla až doma. Je vhodné takové růže nějak ošetřit a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|