|
Příspěvky uživatele - 193.182
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rubinola nerastie - zakrpatene listy, 9.1.2019 Vraciam sa spat k vlasnemu prispevku. Na pricinu som neprisiel ale nasledujuci vyvoj bol takyto:
Na jar som silnejsie skratil vsetky konare. Celkovo strom rastol viditelne pomalsie ako ostatne 3 jablone okolo. Navyse sa prejavil velky rozdiel... celý příspěvek > |  | Moc male kvety broskyne, 13.4.2015 Dakujem za dobre spravy. Je mi divne, ze som si to nevsimol uz predtym, tie stromceky mam uz aspon 5 rokov a z toho 4 roky kvitnu. Kazdy den sa clovek nauci nieco nove :)
Na internete som k tomu este nasiel, ze: Broskyn sa podla kvetov daju... celý příspěvek > |  |
|  | Nejtěžší rajče, 22.8.2013 sice to nie je rekorder vo vahe, ale zato to mate krasne vyzrete, aj okolo stopky... |  | Sklizeň rajčat 2013, 10.7.2013  Odroda Aurea, Kiepenkerl |  | Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 4.7.2013 ano, tiez som neopatrne manipuloval s roundupom a na rajcinach som zaznamenal blede vrcholky. rajciny sa z toho dostali celkom rychlo a bez nasledkov. su ale aj ovela citlivejsie rastliny, napr. u mna popinava luskova fazulka. ta napriek tomu ze bola... celý příspěvek > |  | Motorová sekačka na 400m2 trávníku, 12.6.2012 Tiez ma otravoval kabel a uvazoval som nad benzinovou aj akumulatorovou. Nakoniec som kupil vretenovu Fiskars Momentum. Som velmi spokojny, siroky zaber, velmi ticha, lahko sa tlaci, pekne kosi, pri mojej rychlosti rastu travy, kosim 2x do tyzdna.... celý příspěvek > |  | Čo je to za škodcu?, 11.6.2012 Mohla by to byt krtonozka. Nemam priamu skusenost, ale podla toho co som cital na tomto fore, by to mohlo byt ono. Skuste pohladat, najdete aj sposoby odchytu, napriklad jarou a pod.
Juraj |  | Postrekovac Solo 402 - ma niekto?, 18.5.2012 Ja ho mam a som s nim spokojny, sice som s nim minuly rok strikal asi len 5 krat, ale ziadna hrdza niekde nie je. Je to kvalitne spracovany vyrobok, nadrzka je z pevneh oplastu. A ta kovova trubka je asi pochromovana. Paci sa mi, ze ho raz... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|