Příspěvky uživatele - 44.75

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Řez višně, 23.1.2013
Hm, roste bujně, bude na nějaké vitálnější podnoži (..ptačka?..), vyroste z ní velký strom. (Trochu mne ale mate vaše inormace.."rodil skvěle...". To by znamenalo, že stromek musel bohatě zarodit už ve druhém roce po výsadbě, což nebývá úplně... celý příspěvek >
Řez višně, 23.1.2013
Ještě než se do toho někdo pustí, bylo by vhodné znát, jak je stromek starý, případně i na jaké je podnoži (jestli to budete vědět). To abychom měli představu, jak silně poroste v dalších letech.
Doporučíte chemický postřik?, 22.1.2013
Já si myslím, že vám tady všichni radili správné věci. Zdá se mi, že stále hledáte nějaké jednoduché univerzální řešení, které rázem vyřeší všechny vaše problémy. Obávám se, že takové řešení ale neexistuje.  Zahradničení není  jednoduchá... celý příspěvek >
Křovinořez Solo 142 SB, 22.1.2013
Vlastně včera, to bylo 21.ledna.
Křovinořez Solo 142 SB, 22.1.2013
A nekonči ta slevová akce náhodou dnes?
Aký prevod na rotovátor, 21.1.2013
Kouknul jsem na fotku, kterou jsem našel někde na netu. Jestli vás zajímá převod mezi hnací jednotkou (svislá hřídel) a kypřícími rameny rotavátoru (vodorovnými), tak podle mého názoru jem tam použita šneková převodovka. V každém případě... celý příspěvek >
Aký prevod na rotovátor, 21.1.2013
Kuželová převodovka je standardní strojařská záležitost, zrovna tak jako šneková. K tomu provedení, co je lepší, jestli náhon ozubenými koly a nebo řetězem. Ono nelze od stolu říci, že jednoznačně lepší je to, či ono. Každý způsob má své klady a... celý příspěvek >
Rozmnožení odkopkem nebo z pecky?, 21.1.2013
Jak jste na to přišel(-la)?
Semenné podnože jabloní, 18.1.2013
Pane Miloši, děkuji za info. Z toho, co jste uvedl si beru závěr, že se semenáčky mi asi nějaká zakrslejší "pšenka příliš nepokvete". V každém případě by to bylo asi na dlouhodobé experimentování a bádání, což není účelem hry. Pan Jan pěstitel... celý příspěvek >
Pánové díky, nevěděl jsem, že se typové podnože dají volně koupit.
Pánové PZ a rostislaviku, díky, to co navrhujete, jsou další možnosti, které jsou ve hře a které mám v záloze. Abych vysvětlil svůj záměr, láká mne cesta rozšiřovat svou kolekci odrůd nikoli nákupem hotových stromků, ale štěpováním na své... celý příspěvek >
Je to velmi zajímavé. Tušil jsem, že opylovač ovlivní bujnost semenáčku a že semenáčky z jednoho stromu nebudou růstově vyrovnané. Bohužel nemám představu, jak velký vliv na tento parametr opylovač má a jak moc jsou tyto růstové ochylky veliké (např.... celý příspěvek >
Někteří zkušenější pěstitelé ovocných stromů, vysazují své nové stromky na vlastních semenných podnožích. Podnože si pěstují ve vlastní ovocné školce a na semenáčky si pak roubují získané ušlechtilé odrůdy. Zajímaly by mne vlastnosti těchto... celý příspěvek >
Solo v Mountfielde, 15.1.2013
Z uvedené odpovědi od stávajícího obchodního zástuopce pro ČR jasně vyplývá, že Mounfield uzavřel smlouvu o obchodním zastoupením přímo s výrobcem v Německu. A dále spekuluji : snahou Mountfieldu nyní pravděpodobně bude stávajícímu obchodnímu... celý příspěvek >
Jsme ještě národem zahrádkářů?, 15.1.2013
Také si nemyslím, že péče o trávník je banální záležitost, pokud má vypadat "dokonale". Ale bohužel, myslí si to většina těch, kteří si trávníky s tůjemi kolem svého nového domu pořizují. Viz. celé diskusní vlákno "trávníky".
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika