|
Příspěvky uživatele - 44.75
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zkušenosti se zahradnictvím Limbach, 11.4.2013 "Priklad toho jsou merunky co mi prisli... mysleli si..frajer je nekde ze Slezska no, tak mu tam poslem ty zaprdky, stejne to tam zmrzne."
To mě rozesmálo , jak jste to mile vyjádřil. Ale je bohužel pravda, že to tak někdy funguje. Já... celý příspěvek > |  | Zkušenosti se zahradnictvím Limbach, 11.4.2013 Podle mého názoru : první rok - špičák, druhý rok - prvé patro, třetí rok - druhé patro. Ve druhém roce na jaře roce nebyla zastřižena. Terminál byl zastřižen až loni na jaře -na zašátku 3. roku. Předpokládám přitom, že byla koupena v... celý příspěvek > |  |
|  | Zkušenosti se zahradnictvím Limbach, 11.4.2013 Je minimálně tříletá, možná i čtyřletá. Škoda, že jste ji nevyfotila celou i se spodkem kmínku. |  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 11.4.2013 Když se u této houbičky uvádí, že kromě odumřelého dřeva napadá i oslabené částí větví (např. mrazem, vnějším poraněním, atd.), nemyslím si, že by byla zas tak úplně neškodná. Ona oslabenou větev, která by možná ještě měla šanci zabojovat,... celý příspěvek > |  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 11.4.2013 ... ve smyslu odřezat do zdravého, spálit. Pryč ze zahrady. |  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 11.4.2013 Nechci vypadat jako hnidopich, ale nektriová rakovina a nektrové zasychání je z praktického hlediska totéž. Viz například ZDE.
|  | Nový stromek má moc drobných větviček - nechat či ustřihnout?, 11.4.2013 Jéje - to je pěkné! To se jen tak nevidí, učiněná rarita. Stojí za úvahu, zda to na stromku nenechat, jako parádu.
Jinak si myslím, že i toto bude s největší pravděpodobní také od mšic. Nenapadá mě, co jiného by mohlo způsobit takovéhle... celý příspěvek > |  | Nový stromek má moc drobných větviček - nechat či ustřihnout?, 9.4.2013 Deformace větvičky na té fotce opravdu vypadá, že byla způsobema mšicemi (viz. typicky deformované listy po sání mšic v ohbí větévky). Mšice tohle umí - sáním na zelené nezdřevnatělé části letorostu mění směr jeho růstu, letorost roste křivě,... celý příspěvek > |  | Podnoz SO4, 9.4.2013 Osobně bych to podle barvy výhonů a délky internodií neriskoval. Nechte oba výhony vyrašit a pošlete fotky listů z obou letorostů. Pak se to pozná snáze, podnože mívají podobné listy. |  | Citronovník - opadávání listů, 8.4.2013 Potřeba chladného přezimování citrusů je ve zdejší diskusi zmíněna jako obecný jev. Samozřejmě že jsou odrůdy, které jsou na tyto přezimovací podmínky náročnější, velký vliv má i použitá podnož. K tomu ještě přistupují další vnější... celý příspěvek > |  |
|  | Zahnův řez a broskvoň, 8.4.2013 Ano, lze. Dokonce broskvoň je jeden z nejlépe reagujících stromů. |  | Přátelství mezi motorovou pilou a ovocným stromem?, 8.4.2013 Jestli mohou být přátelé? S pilou určitě ne. Pila je totiž věc neživá, čili mrtvá. A nač kamarádit s mrtvolou, že? Něco jiného je už ale pila v rukou člověka. On jí vládne. Schopný člověk dobře, všehoschopný blbě. Otázkou by tedy mělo být spíš,... celý příspěvek > |  | Celoroční stan na zahradě legislativa, 4.4.2013 Mirku, dobře Vám tak, udělal jste několik neodpustitelných chyb:
1) máte největší melouny
2) nejvíc druhů rajčat
3) nejvíc druhů révy
4) nemáte révokaze
5) máte vyvýšenou zahrádku (= nehrozí záplavy)
6) dva skleníky (soused pouze 1... celý příspěvek > |  | Poradíte mi prosím co s touto skulpturou, 4.4.2013 No tak zkuste kompromis a tu kuněčí větev přeroubujte.
|  | Řez třešně při jarní výsadbě, 4.4.2013 Jestli jsou v horní části stromku živé pupeny a stromek má slušné kořeny, tak vám tam nové výhony vyraší. |  |
 |
|
|
|