|
Příspěvky uživatele - 103.200
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Krovinořez z Lidlu - Florabest - zkušenosti, 7.7.2013 Tak to Vám ze srdce blahopřeji! Já to štěstí neměl :)
No nic tak se holt stavim v Lidlu na pokec. |  | Krovinořez z Lidlu - Florabest - zkušenosti, 7.7.2013 Zdravím.
Mám také 180cm výšku, objímku řídítek jsem v pohodě (povolením dvou imbusů) posunul směrem k motoru. Už je to pohoda. Přijde mi, že to je dělané pro 2m chlapiska :D
|  |
|  | Krovinořez z Lidlu - Florabest - zkušenosti, 7.7.2013 Ještě dlužno podotknout, že v manuálu chybí (konkrétně v české sekci) některé stránky. A to tak, že nejsou vytištěny (čité, bílé stránky). Dobrý fórek. |  | Krovinořez z Lidlu - Florabest - zkušenosti, 7.7.2013 Zdravím ve spolek.
Dnes jsem ten křoviňák kaufnul, tak uvidíme.
Líbila se mi cena a záruka, tak jsem to toho šel. Jak obal, tak český tištěný manuál (o dost lepší než k rotační sekačce husqvarna :)) tak samotná "mašina" na mne působí celkem... celý příspěvek > |  |
|
|
|