|
Příspěvky uživatele - 41.143
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vackova pozdní, 14.2.2013 S velkou pravděpodobností je to ten samý pan, protože IP adresa je 141.252. Ale nevím, co tím sleduje, název si vymyslel, nenapsal ani indicií, jak k tomu názvu přišel.
Miloš |  | Aby hrušen nekvetla, 13.2.2013 Pan Vinšálek napsal "Aplikace by se musela provést např. motorovým zádovým postřikovačem, má dosah 10 i více metrů výšky." Co je pane Vysloužil motorový rosič.
Co se týče ceny přípravku a motorového postřikovače, když je na hospodu... celý příspěvek > |  |
|  | Starší odrůda rajčat - plody červené i žluté s růžky, 13.2.2013 Pro pana MrBigg, pěstuji 6 odrůd naráz ve vzdálenosti max. 20m a nikdy jsem nepostupoval podle "vašho návodu" uvedeného pod číslem 3 a plody jsou pořád stejné. Petr |  | Starší odrůda rajčat - plody červené i žluté s růžky, 13.2.2013 Popisovanou odrůdu neznám.
Máte naprostou pravdu, že se nekříží samo. Já pěstuji přes 30 let pořád tí samí rajčata z vlastních semen. Jsou stejná jak v 1. roce tak i po 30 letech. Z vlastních semen pěstuji i papriky, okurky, tykev olejnou,... celý příspěvek > |  | Pomáhá lunární kalendář?, 12.2.2013 Tahle diskuze nemá smysl. Vliv měsíce na růst a plodnost rostlin je nesmysl. Neexistuje ani jediná teórie, ani předpoklad jak by to mohlo fungovat. Je x faktorů, které mají vliv na růst a plodnost klimatické, půdní podmínky, výživa, tlak... celý příspěvek > |  | Jarní výsev, 11.2.2013 mám vytápěný skleník....ve skleníku jsou 3st
to topíte s čajovou svíčkou?
|  | Melounoviště 2012, 11.2.2013 Pane Lukáš to snad nemyslíte vážně. Já bIbec jsem koupil 2 sáčky Sprinter F1. Doufám, že se to bude dat vrátit.
Miloš |  | Melounoviště 2012, 10.2.2013 Pane Lukáš, proč nechcete Sprinter?
Petr |  | Jak docílit aby sazenice paprik byla silná a zdravá, 8.2.2013 Jak psal pan PP úsporky jsou nevhodné, ale obyčejná žárovka má spektrum světla jako Slunce. Žárovka vydává světelné spektrum vhodné pro fotosyntézu. |  | Pomáhá lunární kalendář?, 6.2.2013 Váš "test s dětmi" je neprůkazný.
jiné spoustu listů a pod zemí skoro nic - ptám se vás, rostou i děti stejně rychle. Děkuji. |  |
|  | Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 3.2.2013 Taktéž neexperimentuji, léta pěstují Brandywine pink, New Zealand Pink Pear, Jersey Devil, San Marzano, Tomanovu a Ildi. |  | Kdy zasít semena?, 1.2.2013 Mně to příde, že pan Stekovics objevil teplou vodu. Beru to jak atrakci pro lidi, kteří znají rajčata pouze z marketu.
|  | Co vaše réva? (2013), 1.2.2013 Ja ešte počkám, 20 rokov strihám v poslednej dekáde února. Nemám veľkú vinicu, mám 65 hláv, stíham to za 1 deň. Veľkopestovatelia strihajú už od decembra. |  | Plíživá vytrvalost starých odrůd, 1.2.2013 Např. na staré odrůdě Nagevicova vyrůstali 10 - 15 cm před koncem větve, kolmo vzhůru jednoleté výhony, předpokládám, že to byly vlky. Vlky jak je známo hůře vyzrávají, proto je třeba vybírat ty s dobře vyzrálým... celý příspěvek > |  | Plíživá vytrvalost starých odrůd, 1.2.2013 rouby z vlků nechtěl použít
já bych se toho nebál. To že to bude pupenová mutace je velice malá pravděpodobnost. Za svůj život jsem byl nucen odebírat i vlky. V povětšině případech to byly vlky na koncích větví a měli dobře vyzráté... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|