Příspěvky uživatele - 41.143

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co vaše réva? (2013), 10.7.2013
Nevíte prosím synonymum (např. v ruštině) pro odrůdu Dačnyj. Děkuji.
Lapins (P-Colt, Prunus avium), 10.7.2013 Obsahuje fotku
Letos mi poprvé zaplodil čtyřletý Lapins na Coltu. Chuť je ale nic-moc. I dobře vyzrálé plody byly navinulé a nepřipadali mi aromatické. Růst je velmi bujný až extrémní. 10 plodů vážili 62 g z toho pecky 4 g. Největší plod měl 8 g.
Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 7.7.2013
Jsou to trasnenky (strapky).
Co jsou prosím ty hnědé fleky na švestkách?, 7.7.2013
Je to chladové poškození.
Bezsemenné odrůdy vína, 5.7.2013
Prosím Vás, nemá někdo fotku listů a vrcholů letorostů odrůdy Kišmiš moldavskij, případně popis této odrůdy z literatúry. Děkuji Vám. Miloš
Jaká je to choroba?, 4.7.2013
Přečtěte si tento dokument.
Skore zemiaky - vlastna uroda, 27.6.2013
Použite systemový Tanos a potom kontaktné Bravo.
Dobrá slivka na lekvar, 23.6.2013
Vhodná odrůda na povidla je Stanley, Valjevka, případně Gabrovska.
Plody na rajčatech nerostou, 23.6.2013
...a to podle mne znamená, že propouští zejména zelenou barvu z celého spektra barev. Nikoliv, to znamená, že zelenou barvu pohlcuje resp. odráží.  
Vinic zakvitne ale sa nevyvinu bobule... Prosim o radu, 16.6.2013
Podle listů je to na 100% podnož révy vinné. Plody vytváří jen výjimečné a když jo, tak bobule budou velikosti rybízu a podřadné chuti. Přeroubovat nebo vykopat.
Tank mix: Baycor, Calypso, Omite, 13.6.2013
Už se vůbec nedivím, že chtějí zakázat používání Přípravků na ochranu rostlin zahrádkářům Ne všechny přípravky chtějí zakázat. Zakázány budou přípravky, které obsahují R-vety: R40 a R63.
Vylamování květů u mladých stromků, 12.6.2013
Já jako smáčedlo používám přípravek s účinnou látkou pinolene a přidávam ho i do listového hnojiva již léta.
Krtonožka, 5.6.2013
Děkuji Vám za názorné video. Letos mi zežrali 10 sazenic rajčat
Moruše - hledám jakékoliv informace, 3.6.2013
Když použijete Forketovo očkovaní, tak se ujme vše, bez ohledu na to jaký je to ovocný druh.
Vlaška končí, 3.6.2013
K zničení viru stačí peroxid vodíka. Já bych svůj roubovací nůž nad plamen nedal.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika