|
Co vaše réva? (2013), 10.7.2013 Nevíte prosím synonymum (např. v ruštině) pro odrůdu Dačnyj. Děkuji. |
 |
Lapins (P-Colt, Prunus avium), 10.7.2013  Letos mi poprvé zaplodil čtyřletý Lapins na Coltu. Chuť je ale nic-moc. I dobře vyzrálé plody byly navinulé a nepřipadali mi aromatické. Růst je velmi bujný až extrémní. 10 plodů vážili 62 g z toho pecky 4 g. Největší plod měl 8 g.
|
 |
|
 |
Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 7.7.2013 Jsou to trasnenky (strapky). |
 |
Co jsou prosím ty hnědé fleky na švestkách?, 7.7.2013 Je to chladové poškození. |
 |
Bezsemenné odrůdy vína, 5.7.2013 Prosím Vás, nemá někdo fotku listů a vrcholů letorostů odrůdy Kišmiš moldavskij, případně popis této odrůdy z literatúry. Děkuji Vám. Miloš |
 |
Jaká je to choroba?, 4.7.2013 Přečtěte si tento dokument.
|
 |
Skore zemiaky - vlastna uroda, 27.6.2013 Použite systemový Tanos a potom kontaktné Bravo. |
 |
Dobrá slivka na lekvar, 23.6.2013 Vhodná odrůda na povidla je Stanley, Valjevka, případně Gabrovska. |
 |
Plody na rajčatech nerostou, 23.6.2013 ...a to podle mne znamená, že propouští zejména zelenou barvu z celého spektra barev.
Nikoliv, to znamená, že zelenou barvu pohlcuje resp. odráží. |
 |
Vinic zakvitne ale sa nevyvinu bobule... Prosim o radu, 16.6.2013 Podle listů je to na 100% podnož révy vinné. Plody vytváří jen výjimečné a když jo, tak bobule budou velikosti rybízu a podřadné chuti. Přeroubovat nebo vykopat. |
 |
|
 |
Tank mix: Baycor, Calypso, Omite, 13.6.2013 Už se vůbec nedivím, že chtějí zakázat používání Přípravků na ochranu rostlin zahrádkářům
Ne všechny přípravky chtějí zakázat. Zakázány budou přípravky, které obsahují R-vety: R40 a R63. |
 |
Vylamování květů u mladých stromků, 12.6.2013 Já jako smáčedlo používám přípravek s účinnou látkou pinolene a přidávam ho i do listového hnojiva již léta. |
 |
Krtonožka, 5.6.2013 Děkuji Vám za názorné video. Letos mi zežrali 10 sazenic rajčat |
 |
Moruše - hledám jakékoliv informace, 3.6.2013 Když použijete Forketovo očkovaní, tak se ujme vše, bez ohledu na to jaký je to ovocný druh. |
 |
Vlaška končí, 3.6.2013 K zničení viru stačí peroxid vodíka. Já bych svůj roubovací nůž nad plamen nedal. |
 |