|
Příspěvky uživatele - 89.234
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Filtrace z IBC kontejneru, 8.7.2013 Ještě bych se zeptal, nemá někdo zkušenosti s čerpadlem jebao eco AMP 13000 s připojením na skimmer. Zajímalo by mě, jestli není problém s ucpáváním čerpadla po připojení skimmeru? Jak velké nečistoty je schopno pochroupat? |  | Filtrace z IBC kontejneru, 7.7.2013 Zřejmě jsem to moc řešil, již jsem se do toho pustil, první problém nastal s uchycením přepážky, neuvědomil jsem si, že PE plast je neslepitelný, zkusil jsem několik lepidel a nedrží ani jedno. Budu muset přepážku prošroubovat k nádrži přes... celý příspěvek > |  |
|  | Filtrace z IBC kontejneru, 3.7.2013  Dobrý den Všem,
rozhodl jsem se vyrobit biologický filtr z IBC kontejneru, inspiroval jsem se zde u kolegů jezírkářů. Ctěl bych Vás tímto požádat o kritiku a rady ohledně filtrace.... celý příspěvek > |  |
|
|
|