|
Příspěvky uživatele - 61.34
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak vypěstovat krásné sazenice rajčat, 11.3.2017 zdravim, za oknem mi to taky nefungovalo, tak jsem zkoušel vynášet ven, ale taky jsem nebyl příliš spokojen. tak už druhým rokem dávám v dubnu malé sazeničky do studeného pařeniště, na noc přikrývám, rám podle růstu sazenic postupně zvedám a s... celý příspěvek > |  | Spojka na zahradní hadice 1´´, 23.7.2015 sice staré téma, ale přidám své postřehy -
jako sociální variantu jsem měl nařezané kousky 40mm plastové odpadní roury - staré silnostěnné hadice tam pasují natěsno, laciné economy jsem musel omotat páskou. výhodou je, že nezmenším průměr jako u... celý příspěvek > |  |
|  | Výška opory pro nakládačky, 9.6.2015 Ahoj,
začátečnický dotaz - jak vysoké používáte opory pro nakládačky? Nakoupil jsem kari sítě tak přemýšlím, jestli při rozměru sítě 2x3m bude stačit výška metr, nebo dát 1,5m. Nakladačky vyšťipujete? nikdy jsem to u nás nikoho... celý příspěvek > |  | Rajčata pro sezónu 2015, 4.5.2015 ahoj všem zahradníkům, čekáte na zrmzlé nebo už dáváte rajčata ven? letos jsem místo pěstováním za oknem konečně vytvořil pařeniště - kdo takto pěstujete sazenice, přisypáváte je postupně od zdola hlínou, aby měly větší kořenový bal před výsadbou?... celý příspěvek > |  | Elektrický křovinořez Sharks SH 38 (SHK 348), 13.8.2013 Měl sem ho rok a po roce se jen zakouřilo z motoru a konec, takže asi ne. |  | Jakou sekačku s variabilním pojezdem?, 10.7.2013 mám alko 520 brv premium - prodává se kolem 12-13 v akci se dá sehnat i levněji.
zvládne i vyšší trávu, tam už je to ale spíš o tom, aby se tráva stíhala vyhazovat bočním výhozem - jak je od výrobce nastavený, tak míří moc do země a při... celý příspěvek > |  | Ekologická ochrana rajčat, 7.7.2013 Ahoj,
tak Vám tady ono dva roky staré vlákno oživím - zkoušel někdo postřik zředěným výluhem z kopřiv/kostivalu?
mám cca 90 rajčat a letos bych rád zkusil různé možnosti - tzn. 1/4 rajčat zkouším slabým kopřivovým... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|