|
Příspěvky uživatele - 188.107
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vedlejší efekt lepových pásků na mravence, 7.7.2013 Toto se mi stává celkem pravidelně. Vysvětluji si to stejně jako Vy. Já používám lepící hmotu, která se nanáší přímo na kůru a vyřešil jsem to tedy tak, že se snažím dělat co nejužší pásek, ale co nejvyšší (něco jako kdybych tam vytlačoval zubní... celý příspěvek > |  | Co je to za ptáka?, 7.7.2013 Na odkaze je uložen audio záznam zvukového projevu ptáka, který připomíná krákání. Problém je, že jsem jej pořídil včera, takže by to asi neměl být havran. Nevíte někdo, jaký pták se takto projevuje? Jako nápovědu mohu dodat, že byli čtyři, létali... celý příspěvek > |  |
|  | Název rostliny - zvonky, 7.7.2013  Neví někdo, o jakou se jedná rostlinu (název)? Nevím ani, zda se jedná o trvalku, ale každý rok jich mám v okolí mraky, tak by mě zajímalo, co to je zač. Díky. |  |
|
|
|